Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg téma) A gumi nélküli orális szexnél mekkora a fertőzés esélye? Milyen betegség lehet belőle?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 16:04
1/5 anonim válasza:
Ez nem meleg téma! Szopás az szopás, ugyanannyi esélyed van így elkapni betegséget, mint lánytól, vagyis tökmind1 kitől kapod! Kapcsolatban nálam evidens, hogy gumi nélkül, amúgy nem árt óvatosnak lenni!
2/5 anonim válasza:
Én egyszer szoptam gumival de esküszöm szarabb íze van mint a spermának... Inkább csinálom nélküle
3/5 anonim válasza:
Valami szájbetegség előfordulhat! a tisztaság ápoltság fontos! Ismerek olyan középkorú hölgyet hogy csak a több napos túros farkat szereti leszopni mert kimondottan élvezte és jó ize volt neki! Persze én utálom az ilyent! De ha a férfi felkészül az orális szexre akkor egyen déli gyümölcsöt és finom koktélokat akkor a sperma ize jó és lenyelheti a csaj! Mellesleg amúgy is 40 fajta vitamin van a spermában és soha nem lesz influenzás ha lenyeli! Spermától nem kap betegséget csak a mocskos faroktól! Megbízható partnert kel választani és mehet a szopás nyalás! attól jobb nincs és élmény!Aki nem szereti le nyelni az kamu csak meg kell szokja nem kell különlegyeskedni undorítóbb dolgokat megeszik az ember ég a vegások is!Ne beszélve arról ha e élvezel a csaj szájában és spermáddal csókolózol vele játszás akkor megint fel áll a farkad hamar mert izgi és hosszu dugás áll kilátásban!Nem kel hominak lenni mert gondolom a saját spermájától nem undorodik senki ha a cuni szaftot is szereti mert az finom! Kölcsönös dolog ez! Ha egyszerre élveznek akkor megy simán!Gyakorlat teszi az embert! Hajrá orális szex!
4/5 anonim válasza:
Ha a száj belseje fel van sértve akkor van esélye a HIV-nek. Fontos vagy lenyelni, mert akkor a baktériumok megsemmisülnek, vagy kiköpni.
5/5 Béla211 válasza:
elvileg 5% ha orálisan közösülsz valakivel. ezt egy szexuál fel világosító mondta. de igázából nem tudom ,hogy lehet ezt mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!