Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Canesten kombi jó férfiaknak is?
Már ha persze candida gomba okozta fertőzésed van.
Mert ha más gomba vagy nem gomba okozta fertőzés, akkor a Canesten kombi fölösleges pénzkidobás.:)
Jobban járnál, ha elmennél nőgyógyászhoz, ott vennének kenetet, amit elküldenének tenyésztésre és célzott, páros kezelést kapnátok.
Na és az lesz a tuti kezelés!
A canesten nem kifejezetten candidára való. Ez egy hülyeség!
Ettől függetlenül az orvos jó ötlet.
Kedves utolsó!
Én jártam így, hogy más lehetőségem nem volt, mivel hétvége volt, nőgyógyászati ügyeletre pedig hétvégén fertőzéssel nem fogadnak, így vettem Canestent. Persze a fertőzésem nem múlt el. Hét elején mentem az orvoshoz.
Akkor kérdezte meg tőlem a nőgyógyász, hogy miből gondoltam, hogy candida gomba okozta fertőzésem van, hogy ezzel kezeltem magam? És egyébként rá is van írva, de mindegy.
Miről beszélsz???
Kivonat a Canesten betegtájékoztatójából:
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A CANESTEN KRÉM ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A Canesten krém hatóanyaga, a klotrimazol többféle gomba ellen hatásos ún. széles spektrumú antimikotikum.
A Canesten krém enyhíti a bőrirritációt, viszketést, alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére és a gombás fertőzéstől sérült bőr ápolására a szőrrel nem fedett bőrfelületen, hajlatokban, lábujjközökben, köröm/körömágy mentén, illetve a nem gombás eredetű bőrgyulladás (eritrazma) kezelésére.
Alkalmazható továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére és a Canesten hüvelytabletta kiegészítéseként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!