Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keletkezik a szifilisz? Ha sokat szexelsz vagy mi?
Igen.
Minden egyes szex 0,6% szifiliszt jelent.
Kialakul???
Ez ugye nem komoly?
Az egy bakteriális fertőzés eredménye. Fent linkeltem a bacit ami okozza, te gyengén bútorozott lény...
azt alapvetoen sosem ertettem, hogy ha valakinek nincs semmifele nemibetegsege es olyanokkal szexel akiknek szinten nincs, akkor honnan jon a sokfele nemibetegseg? :)
"csak olyantol kaphatod el, akinek van". okes, okes. de o honnan kapja el?
"azt alapvetoen sosem ertettem, hogy ha valakinek nincs semmifele nemibetegsege es olyanokkal szexel akiknek szinten nincs, akkor honnan jon a sokfele nemibetegseg? :)
"csak olyantol kaphatod el, akinek van". okes, okes. de o honnan kapja el?"
Egyrészt sok betegség akár hónapokig, évekig lappang anélkül, hogy tünetet okozna, és az illető csak hordozó...
Én anno voltam HIV, És Hepatitis szűrésen, illetve rákszűrésre is járok, de mindenre én se vizsgáltattam ki magam, és szerintem nem sok olyan ember van, aki minden partner után mindenre kivizsgáltatja magát. És nem mindegyiknek van tünete...
És amíg vannak betegségek, amiket csak fertőzött partnertől kaphatsz el (vagy fertőzött anya örökítheti), addig van olyan is, amihez már egy közös törülköző, közös fürdés elég...
Kaptam én el anno trichomonast nyilvános WC-ben....
09:23,
Sok betegség mutálódott valami másból, esetleg állatoktól kaptuk el, vagy egy állatokban benne lévő baktérium/vírus mutációja kezdett el embereket fertőzni. Ilyen esetben (mint szinte minden betegségnél) is volt egy "0. beteg" akiből kvázi kiindult a fertőzés, de természetesen a betegség külön-külön is kialakulhatott. Onnantól kezdve pedig ugyanúgy fertőz, mint a nátha. Csak a fertőzés útja más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!