Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy keletkezik a szifilisz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy keletkezik a szifilisz? Ha sokat szexelsz vagy mi?

Figyelt kérdés

2014. márc. 6. 08:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
T. Veronika#: Kösz szépen! Jól rám hoztad a frászt a hülye parazitáddal. Miért nem tudtál csak annyit írni, hogy szifiliszed van, vagy valamiXD
2014. márc. 6. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Kösz, nem vagyok szifileszes... a trichomonas is kb 24 éve volt, és azonnal ki lett kezelve. :D

Csak érzékeltetni akartam, hogy nem csak fertőzött partnertől lehet ilyesmit elkapni...

2014. márc. 6. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik nemi betegség terjed nemi úton.. Én is szedtem már össze ilyet és nem a partneremtől kaptam.

Ha valakinek komolyan legyengül az immunrendszere, akkor összeszedheti bárhol.. Pl. egy nyilvános wc-n, amit említettek is.

Ráadásul a nőknél ez fokozottan igaz.. Míg a pasi csak előkapja, állva pisil egyet, telefröcsög mindent..addig mi nem tudjuk megtenni ezt csak ilyen egyszerűen.

(De persze nem ülök rá nyilvános wc-re...)

2014. márc. 6. 11:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvános WC-ről nem lehet nemi betegséget elkapni, mivel abban a környezetben legfeljebb egy percig maradnak életben a nemi betegséget okozó vírusok, baktériumok. Közös fürdővel sem nagyon.

Vannak olyan fertőzések, amiket el lehet kapni. Például gombás fertőzések. Ezeket gyakran kapja el az ember nemi érintkezés során, de egyébként máshogy is el lehet kapni.

A nemi betegségekkel történő megfertőződésnek jellemzően okai lehetnek a nemi érintkezésen kívül oka lehet még pl:

- nyílt seben, testnedvek vagy vér általi megfertőződés

- táplálékon keresztüli megfertőződés

- cseppfertőzés, de nem ez a jellemző.

2014. márc. 6. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:

"Nyilvános WC-ről nem lehet nemi betegséget elkapni,"

Dehogynem. Csak egy kicsit kényelmetlen. :)

2014. márc. 7. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!