Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kísérletezni vágyó fiúk! Ti miket próbáltatok ki haverotokkal, hogyan vettétek rá a dolgokra?
Egyszer megcsináltam az ezüsttükör-próbát egy krumplicukorral.
Meg megcsináltam Mendel borsókísérleteit.
Egyszer banánt és almát erjesztettünk. A terv az volt, hogy lepároljuk ha kellően megnő az alkoholtartalma. Haverom az állat mókásnak találta hogy arcszeszt adagol a lötyibe. Poshadt arcszesz szaga lett, így kiöntöttük a cuccot. Pedig banánpálinkát még nem láttam a boltban... :P
A viccet félretéve: A fősulis koleszban jóban voltam egy lánnyal, aki bemesélte az egyik heteró évfolyamtársamnak, hogy elmegy vele, ha előtte én is leszophatom. A srác önként jött velem zuhanyozni, nem kellett győzködni. A többi történelem... Én leszoptam, a lány beszopatta.
Végig a plafont bámulta. Gondolom lánynak képzelt közben... Ja és elég sokat ivott előtte, így jóval tovább bírta mint vártam volna. Nagyon élveztem, de nem nyeltem le.
Attól a naptól kölcsönösen kerültük egymást és a lányismerősömmel is összeveszett. Tiszta szappanopera volt a szituáció. A folyosón ordított vele és lek*rvázta...
ez jó sztori!!! :)
Kérdés a kérdezőhöz:
TE mivel háláltad meg a lánynak a szívességet?
vagy a lány már előre megtervezte, hogy így koptatja le a srácot, plusz neked szerez egy kósza szopást is?
Mondhatni a szopatás lett egy szopás???
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!