Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néztetek már haverotokkal együtt szexfilmet?
Én még nem néztem haverral közösen soha, de kipróbálnám,jó buli lehet.
21/F
én egyszer néztem egy szintén heteró sráccal, egyszer csak láttam, h nagyon dudorodik neki, valahogy rajta felejtettem a szemem, ő meg elmosolyogta magát ezen h észrevettem, a következő már az volt, hogy rányomta a fejem és le i nyelette. de aztán soha többet nem került szóba, nagy csajozógép volt akkor is, azóta is, ez csak egy kalandocska volt.
amúgy tuti h rengeteg ilyen van csak tabu ... így aztán kuss van róla
Velem semmi ilyesmi nem fordult elő. :O
21/F
persze h kíváncsi ... nem kell ahhoz melegnek lenni, egy teljesen hetero fiú is kíváncsi, vajon milyen, mekkora a másiknak. ez természetes. hát aztán h lesz-e más is, az már személyiség kérdése, de találkoztam már olyan heteró sráccal, aki hatalmas csajozógép volt, viszont nem is titkolta h imádja magát fiúkkal szopatni, mert k jól csinálják, és kár h a csajok nem értenek annyira hozzá. fordítva nem megy, szal ő nem érne fiúhoz, de emiatt még heteróbbnak is tartja magát h bezzeg ő még fiút is szopat ...
hát érdekes kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!