Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk, miért nem akartok normálisan komolyan együtt lenni valakivel?
"láttam,hogy milyen cuki kapcsolatban vannak"
Na ezért nem. Lehetne hogy aki passzív, az lélekben ne legyen nőies, nebáncsvirág bőcsész legyen?
Eddig egyszer voltam igazán szerelmes és az egy hozzám hasonló átlagos-normális sráccal volt, akivel 2 évig voltam együtt. Sem az utcán a megjelenéséből, sem a stílusából/beszédéből meg nem mondtad volna hogy meleg. Teljesen átlagos, normális viselkedésű volt.
Annyiban volt más, hogy ő kérte magába mindig az én farkamat. Látok az utcán is öltözködésre vagy mozgásra, társaságban pedig beszédre is olyan srácokat, akikről 50 méterről lerí hogy ők passzív melegek, mert olyan nőies viselkedésük van.
Csakhogy én nem lelkileg nőkkel akarok lenni, hanem férfiakkal.
Ha nebáncsvirágok, cicafiúk, nyávogós hangúak, viráglelkűek érdekelnének, akkor lányokkal szexelnék, nem pedig lányokra kívül-belül hasonlító fiúkkal.
23/F
Én csak komolyat tudnék elképzelni, de eddig nem sikerült párt találni.
Szemezgettek velem nem egyszer, de azon felül, hogy félénk vagyok az is bennem volt, hogy tuti csak egy bizonyos testrészem érdekli őket.
20/f
Kedves Kérdező!
A leírtak alapján a fiú féltékeny. És ez csak azt jelentei, hogy ön fontos a számára.
Úgy gondolom át kéne beszéljék ezt, őszintén mondja el hogy szeretne többet ettől a kapcsolattól. Ne hagyja kárba veszni!
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!