Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtem a szerelmemnek (nem vagyunk együtt) egy intim képet részegen azóta nem tudok normálisan beszélni vele mert nem ír vissza. Elrontottam nagyon?
Figyelt kérdés
Eddig is tudtam rola h alig ír vissza és nem csak nekem mindenkinek. De mikor kért egy képet ès én részegen küldtem egy intimet akkor aznap besztünk még de utána rá 2 napra lehetetlenség vele beszélni. Megnézte amit irtam neki azt válaszolni se akar. Jóba van az egész családommal is. Elrontottam nagyon most mindent? Helyre tudom hozni?2016. ápr. 6. 14:52
1/15 anonim válasza:
Én megértem őt, kinek kell egy ilyen részeges, felelőtlen lány, aki úgy küld intim képeket, hogy még csak nem is vagytok együtt. Szégyellhetnéd inkább magad, de gondolom idáig nem jutottál el.
2/15 anonim válasza:
El rontottad-e ? . Ha szóba se állna többet veled, ne csodálkozz.
3/15 acelsziv válasza:
Ez így elég szánalmas, hogy addig iszol amíg már nem tudod kontrollálni magad. Elcseszted az tuti.
4/15 anonim válasza:
Úgy döntöttem, elhagyom ezt a bolygót. Építek egy űrhajót, és beirányzok valami jó távoli galaxist. Ki jön velem?
5/15 anonim válasza:
5-ös. Én jövök. De javaslom, hogy hiperhajtóművel szereld fel. :)
6/15 anonim válasza:
Hú, a mindenit... megvan a nap kérdése!
Nem tudom, te most fiú vagy, vagy lány, de ez mindkét esetben ciki.
Gondolom, amikor képet kért, nem pucér képre gondolt. Ha te vagy a fiú, akkor ez a lány szemében még rosszabbul fest.
Tudod, a pucér képnek van egyfajta elég nyomulós, szexközpontúságot sugárzó felhangja. Ő pedig gondolom, semmiképp nem akar egy olyan partnert, aki rongyosra részegedik, és olyankor a pucér képeivel bombázza.
7/15 A kérdező kommentje:
Mielött mindenki ócsárolna. 1.lány vagyok 2.de pedig olyan képet kért. 3.tudta h buliból jöttem haza és tudja milyen vagyok ha iszok 4.bocs tényleg h szilveszter óta kiadtam kicsit a gőzt 5.de megbántam az egészet 6.igen én szeretem ő meg nem tudni. 7.nem azt kértem h még jobban rugjatok belém hanem h segítsetek inkk.
2016. ápr. 6. 16:44
8/15 anonim válasza:
vele kéne megbeszélned. személyesen, nem írásban...
9/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ellentétben a kedves szavaiddal éppen az elöbb beszéltem meg vele a dolgokat. Jah és most csak jobb lett a kapcsolatunk ;) Ha nem tudsz normális választ adni a kérdésre akkor ne írj ide.
2016. ápr. 6. 21:39
10/15 A kérdező kommentje:
8.válaszoló az utolsót nem neked írtam csak egy moderátor törölte aki utánad írt :)
2016. ápr. 6. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!