Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtem a szerelmemnek (nem vagyunk együtt) egy intim képet részegen azóta nem tudok normálisan beszélni vele mert nem ír vissza. Elrontottam nagyon?
#11: Mi a poén azon, hogy egy részeg kis ri.bi intim képet küld neki??
Te se vagy százas...
13: Ezek a mai tinik. Értelem 0, Felelősség 0
Aztán sír a szájuk hogy a remélt pasikájuknak küldött pucér képen röhög az egész iskola és mindenki őket cseszteti.
Kérdező... Most figyelj már, nem vagytok együtt és intim képet kér? És te küldesz neki? Hát normális vagy te? :D Szerinted érdeklődik irántad, szeret (~tisztel), miegyéb? Elárulok egy titkot: nem.
De nyugi, mindannyian csináltunk hülyeségeket fiatalon, bár régebben nehezebb volt intim képeket cserélgetni, hiszen nem volt erre felület, így kevesebb lány került ilyesféle bajba.
Na mindegy, a lényeg, hogy tégy magadnak egy szívességet és hagyd annyiban ezt a srácot, hiszen abból, amit írtál, én azt tudom kivenni, hogy magyarul megmondva kihasználta, hogy ilyen butus voltál és most vagy nem tetszett neki a tested és azért hanyagol, vagy nem tetszett neki a viselkedésed, vagyis az, hogy ő kért egy képet és te azonnal küldtél neki.
Azt a lehetőséget is számításba kell venned, hogy egyáltalán nem is tetszettél neki soha, csak úgy írogatott neked unalomból. (Azt nyilván nem tudhatom, hogy mikről beszélgettetek.)
Nem hiszem, hogy egyetlen baklövés miatt már csúnyákat kellene mondani rád, vagy neked csúnyákat gondolni saját magadról. Legközelebb gondold meg kétszer is, hogy biztosan meg akarsz tenni ilyesmit, vagy másnap megbánnád. És aztán gondold át még egyszer. Hidd el nekem, sokszor megéri hallgatni az idősebbekre, még ha sokszor ostobaságokat beszélnek is.
A lényeg ebből az lett volna, hogy hagyd a srácot. Majd elmúlnak szépen az érzéseid, ahogy telik az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!