Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk, miért nem akartok normálisan komolyan együtt lenni valakivel?
Figyelt kérdés
Fiatal stílusos szőke kék szemű passzív srác vagyok, oké hogy modern világban élünk, de ha megtaláltátok azt aki alkalmas komolyra miért nem elég? Nem rég megismertem azt a tipikus aktív srácot akivel oda vissza minden passzol, beszélgetéstől a szexig minden... Mondta az elején lazát keres azután már hogy a szex se minden ha mással látott beszélgetni aki mellesleg csak a haverom féltékeny lett... Nem értem miért van ez...2017. jan. 9. 00:41
11/14 anonim válasza:
Az emberek nagy része már nem akar érezni.
Csak a pénz szagát...
Kihalnak az emberi érzések.Sajnos ha meg kell fogni egy másik ember kezét az utcán,az már ciki...
Az is ciki,ha szerelmesek vagyunk és az is ha igazából szeretünk valakit.
Vezesd rá a pasidat az érzésekre.Fogd meg a kezét,öleld át,érezze,hogy létezel,nem csak vagy neki...
12/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom a probléma nála van és mégpedig mentálisan. Akikkel képes összeállni bocsánat a kifejezésért de mindenféle szalmaszedő pajtalakó... Mindenféle alpári ember akiknek egyébként van párjuk de összejár velük azért... Ráadaásul engem szól meg mert valaki meghív 1 italra aki az én egyik haverom tényleg semmi többről nincs szó... Egész nevetséges hogy az összes ember szinte ilyen bugyuta...
2017. jan. 11. 23:39
13/14 anonim válasza:
11:
Pont hogy a melegek közt semmi sem szól a pénzről...
Két srác nem pénzért dug egymással, de egy csaj-egy srác viszonyában ez többször fordul elő.
14/14 A kérdező kommentje:
Ezt sajnos rosszul látod... Nálunk melegeknél is sok minden szól a pénzről... Nem véletlen fiatal fiúk idősebb emberekkel élnek együtt... Sőt van aki egy 1000ftos belépőért képes idős emberrel kavarni... A pénz nem számít normális embereknél természetesen ha elmegyünk 1 randira mozi vagy bármi mégis előjönnek azok a szerepek de ezzel nincsen semmi baj...
2017. jan. 12. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!