Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akkor most ő télleg csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most ő télleg csak poénkodik? 18/f

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam(van barátnője),állandóan meg akar ölelni(nem engedek),egyik fiú osztálytársamnak puszit adott.

Most akkor mi van szerintetek?

2017. jan. 29. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Most vasárnap van
2017. jan. 29. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akad benne némi biszex hajlam :)
2017. jan. 29. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akard te megölelni spontán,várd a reakcioját, lehet csak provokálni probál.
2017. jan. 29. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Semmi.
2017. jan. 29. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy biszex, vagy egyszerűen csak érzelmesebb. És szeret megölelni, stb barátokat. Nekem több heteró barátom is olyan, hogy megölelhetem. Nem ritka. A puszi már fura :D
2017. jan. 29. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Osztálytársaim között nem egy akad, akik szünetekben ölelgetik egymást (egy kettő között még akár puszi is csattan), de a világért nem gondolnám róluk, hogy melegek. És miért? Mert mindössze ilyenek... Én meleg vagyok, de a műb*zulásért életembe nem voltam oda. Ellenben ők, még ha csinálnak is ilyet, mindössze azért van, mert csak. Ha van is bennük biszex hajlam nem hinném, hogy egyhamar felfedeznék, pláne nem egymással.

A Te esetedre kitérve, akinek még barátnője is van, és szoktad látni őket együtt, akkor nem számítanék semmi komolyra, egy kis dominancia túltengésnél/ ölelés hiánynál.

2017. jan. 30. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

és?

az hogy puszit ad ölelkeizk semmit nem jelent.

2017. jan. 30. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!