Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy a barátnőm poénkodi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a barátnőm poénkodik, de lehet hogy nem. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást, minden a legnagyobb rendben. Viszont szoktunk poénkodni elég sűrűn kitalált személységekkel, pl. egy másik nevű srűccal vagy egy másik nevű lánnyal hogy felváltva csináljuk, vagy egyszerre. De amikor kiváncsiságból komolyra fordul a kérdés, egyből tiltakozik hogy ez csak poén. Poénos csaj, de azért van egy határ. Vagy létezhet, hogy ez csak őt is felizgatja és nem gondolná komolyan? Személyes tapasztalatotok? :)

2015. aug. 9. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem baratom csinalja ezt. nem tudom hogy tudatosan e de elszor neha ilyen informacio morzsakat (hogy a novere baratnoje ranyomult, de o a hoslovag lerazta, valami esemenyen ahol melozott egy csaj megkereste facen de hogy o tole is megszabadult, mutat neha olyan kepeket ami felreertheto-ezzel szemben en el se mondom engem hany csavo talal be, vagy amikor random ismeros kuld a peniszerol kepet mert tudom hogy az fajna neki) amitol irigy leszek, mivel hajlamos vagyok ra mint minden no odafigyelek hogy ne csinaljam,de ha nem reagalom le kello kepp ingerulten "csalodotta" valik szerintem. o egyebkent egy nagyon birtoklos emberke, azon kiakad ha valaki ram mer nezni az utcan, szerintem csadort huzna ram ha tehetne. ezert gondolom hogy azon az alapon csinaljak talan hogy ha en irigy vagyok, te is legyel ram.
2015. aug. 10. 07:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is az esik le, hogy kiváncsi a reakciómra hogy mit válaszolok be.. :)
2015. aug. 10. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!