Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Sok kérdést vet fel bennem nem tudom hogy fogjam fel azt amit ő csinál, normális-e vagy sem.

Szóval amióta korban lehetséges olyan hogy "párkapcsolat" ő akkor kezdte.

Általános alsóban már 2 barátja volt, felsőben 3, illetve +1, középiskola előtt és általános között meg egyet puszizott valami vadidegennel. (mondhatjuk csóknak is, több volt szimpla szájrapuszinál).

Aztán középiskola után megint volt egy barátja, amivel 2 hét múlva megint felvetődött egy nagy kérdőjel, mivel a srác valami nőcsábász volt, megint kérdéses történt-e köztük valami az ágyban.

1 hónapra rá kb. megint lett egy barátja, akivel jelenleg is együtt van tudtommal.

Amióta megjelentek benne úgy a hormonok (azaz érdeklődik a másik nem iránt), azóta talán ha 1 évig volt maximum egyedül / szingliidőszak. De valahol 1 hónap alatt már bepasizott valamikor meg ugye max 1 év, de mikor szakított az előzővel már tudni lehetett mindjárt jön a másik.

Természetesen mondhatjuk hogy komoly/komolytalan kapcsolat, de ettől még a hozzáállása az marad olyan amilyen. Most attól hogy általános alsóban nem feküdt be más ágyába (ami ugye egyben fizikai képtelenség), még "falta" a pasikat.

Vélemények?

2015. aug. 2. 19:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
kimaradt a középiskola, ott egy hosszú kapcsolata volt, egy jóval idősebb sráccal (15 évesen veszítette el vele kb ~20 éves lehetett a srác)
2015. aug. 2. 19:05
 2/16 anonim ***** válasza:
olyan mint a többi csitri... semmi extra
2015. aug. 2. 19:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Ma sajnos minden 4-5. (lehet keveset mondok) lány ilyen... Hamar kezdik, mellet feneket kidobni facere és menő vagy. Aztán mire "benő a fejük lágya" ha lesz olyan tönkrement riban.cok lesznek.
2015. aug. 2. 19:08
 4/16 anonim ***** válasza:
sajnos igaz amit az első írt :/ én is ugyanezt gondolom, csitri, R*b*ncnak azért nem nevezem mert nem a hapsija mellett pasizik, ennyi :/
2015. aug. 2. 19:09
 5/16 anonim ***** válasza:

Te most komolyan ennyire számontartod? Miért baj az, ha egy lánynak mindig van barátja? Lehet, hogy ő így érzi jól magát, ha mindig van mellette valaki. Az, hogy szexszel az meg teljesen normális, mindenkinek vannak szükségletei, még a lányoknak is.

Ne irígykedjetek, azért mert van akinek mindig van valakije, ti meg egyedül rohadtok.

18/L

2015. aug. 2. 19:20
 6/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nekem le kell zárnom egy dolgot magamban, amire szükség van arra, hogy ezt letisztázzam. Mivel egyszer majdnem megkértem a kezét.

És nem, nem miatta, miattam nem voltunk "mi" együtt. Pont azért mert így viselkedett. Ha ma is találkozunk az utcán, egyikünk sem néz a másik szemébe, mert olyan viszonyunk van, mint akik teszem azt 5 évig együtt voltak, de már kínos a másik közelsége.

Szóval amiről semmit sem tudsz, azt jobb ha magadban tartod :)

2015. aug. 2. 19:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
nem tudja milyen szabadnak lenni. és fél önmagával együtt összezárva élni. fél magától, kell neki más, hogy teljesnek érezhesse magát.
2015. aug. 2. 19:49
 8/16 A kérdező kommentje:

hiyarant, elég furcsa lány egyébként. De most hogy említed, picit önbizalom hiányos volt régebben, ott nagyjából helyrekupáltam a megítélését, aztán picit olyan mint aki külső ránézésre egoista hiperaktív, próbálja sugározni mennyire boldog, míg valójában teljesen más.

Igazából egyik pasival sem voltak komolyabb kötődései, még akivel hosszi ideig együtt volt sem, hiszen mikor szakítottak, direkt megkerestem hátha kell segítség, és egyáltalán nem éreztem azt hogy bármilyen értelemben is megviselte volna a dolog.

De igazából az összes kapcsolata ilyen volt. Együtt vannak megpróbálják, aztán szakítanak. Míg együtt vannak "nagyon boldogok", de mihelyst vége az egésznek semmi nyoma.

Pont ezért tud egyik kapcsolatból ugrani a másikba.

De mivel teljesen összeszedett egyetlen egy "külső" hibát nem látsz rajta a néhai herpeszén kivül, tény és való hogy minden ujjára akad egy pasi. Ami ennél meglepőbb, hogy nem magasak az igényei.

2015. aug. 2. 19:57
 9/16 anonim ***** válasza:

Lelki problémák, ami miatt folyton kell neki a pasi.

Az #5 gondolom egy ribi (már bocs, de éljen a szólás-szabadság), mivel egy normális embernek vannak érzelmei (valóban, a felszínes r_bancoknak sajnos nincsenek... azok csak ösztönlények, de hát a legtöbb pasinak ilyen kell).

Én olyan nő vagyok, aki azzal jön össze, aki iránt ÉREZ is valami, és nem csak a potenciális farkat látja benne. Akik nem éreznek, azok váltogatják folyton a partnerüket (úgy beállítva, hogy ők baromira szerelmesek, de aztán 2 hét múlva szakítanak, 1 hét szingliség, majd utána egy újabb pasi, akibe rendkívül szerelmes, szakítás...).

Társfüggőség is lehet a dologban. MEg sok egyéb. Így látatlanban ribinek gondolom, de lehet, hogy van a lelkének mélyebb rétegei, és nem egyszerűen csak ribi, hanem valami nagyobb probléma áll a dolog mögött.

2015. aug. 2. 20:22
 10/16 A kérdező kommentje:
valami másra gyanakszom én is, egyáltalán nem szexre utazik a párkapcsolataiban. Sőt ő még az nélkül is meglenne.
2015. aug. 2. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!