Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Ahhoz képest, hogy szűz vagyok, elég bevállalós is, kissé talán r!b@ncos. De sok minden érdekel (pl.: irodalom, könyvek, versírás, stb.). Nyitott vagyok sok mindenre, nem zárkózom el az új dolgok elől, csak abban az esetben, ha nagyon a határomon túlra esik. Elsőre félős vagyok, idegen társaságban-emberekkel-helyzetekben. Alapjáraton aranyos és kedves a jellemem, de a kritikát rosszul viselem és felelőtlen is vagyok. Szeszélyesség is jellemez meg ellentmondások, sokszor olyan, mintha vihar tombolna bennem.
Ebből a pár sorból nem lehet megismerni, de azért elmondhatjátok a véleményeteket. :) Senki ne értsen félre, elégedett vagyok magammal, szerencsére most már önbizalmam is van, ami mondjuk kicsit ingadozó. Párszor már félre ismertek, hát ez van, habár ezt utálom. Ja, és unatkozok is. :D
Régebben én is ilyesmi voltam, mint te! :)
Hány éves vagy?
17/L
"Ahhoz képest, hogy szűz vagyok, elég bevállalós is, kissé talán r!b@ncos."
Muszáj volt ezzel elrontani az egészet?! És mit értesz ez alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!