Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télleg nem adják ki a tescoba az óvszert?
idegen arc jól mondja..
Amúgy miért-ne adnák ki..hülyeség..
Nem alkohol,nem dohányárú..
De, kiadják. Szexuális segédeszközt nem adnak ki, azaz mindent, ami nem a gumi. Azt még vehetsz. Ha normálisnak tartod, hogy olyan helyesírással, mint egy jól fejlett teve dugsz, akkor csináld. Majd rájössz néhány év múlva, hogy hiba volt. Csakhogy már késő lesz.
Amúgy az ízesítettek szerintem szörnyűek, egyrészt nagyon mű, másrészt irgalmatlan büdös és neked is olyan szagod lesz tőle. Én spec rosszul vagyok tőle.
nem adjak ki ismimnek se adtak ki 18 év allat de
miért tesco anyi bolt van beugrasz dm ott tuti kapsz enyi :D
"Ismid" mulya. Csak ki kellett volna nyitni a száját.
Jól írták előttem, szexuális segédeszközt tilos csak venni 18 alatt (síkosító, vibráló péniszgyűrű, vibrátor...), az óvszer viszont NEM tartozik a szexuális segédeszközök közé, mivel az, a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek elkerülésére szolgál.
Ezt nyugodtan el lehet ismételni a pénztárosnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!