Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Használtunk óvszert, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használtunk óvszert, nem szakadt ki, de bennem élvezett el. Lehetek terhes? Egy hete késik!

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok hasonló kérdés van, de kérlek nyugtassatok meg! Ebben a hónapban 2x szexeltünk, egyszer sem szakadt ki az óvszer de mindkét alkalommal bennem élvezett el a barátom. Egy hete késik a menzeszem, bár fáj a mellem egy kicsit és kijöttek a pattanásaim jobban, ez előjel szokott lenni. Van egy kis sűrű fehér váladékom is, azt hiszem ez is az előtt szokott lenni, mielőtt megjön. Értelmes válaszokat légyszives, mert nagyon parázok. 15/L
2012. dec. 30. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Felfáztál és késik.. és minél jobban idegeskedsz annál jobban késik..
2012. dec. 30. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:

nem lehetsz terhes, erre találták ki az óvszert :)

ha nem szakadt ki, nincs gond.

a menstruációs ciklus igen érzékeny, a stressz miatt simán késhet, de sok egyéb miatt is: pl volt egy enyhe lefolyású betegséged, nem is tudsz róla, mert nem érezted, de a hormonháztartásodba beleszólt.

csak nyugi :)

2012. dec. 30. 21:05
 3/9 anonim válasza:

Perszehogy lehetsz.

De hogy megnyugtassalak: lehet csak azért van, mert nagyon izgultál és tudatalatt itt volt a "késni fog, késni fog".

A szex az szép dolog ha egy olyan emberrel csinálod, akit tényleg szeretsz, de legkozelebb ha nem akarsz izgulni jobban biztosítsd be magad.

2012. dec. 30. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha időben felkerült az óvszer, nem volt előtte ide meg oda nyúlkálás "olyan" kézzel,

meg egy kis beteszem egy pillanatra gumi nélkül,

nem csúszott le az óvszer,

nem folyt ki a tartalma...

magyarán helyesen és rendeltetésszerűen használtátok

és még utólag is megvolt az ellenőrzés,

akkor nem vagy terhes, valószínűleg csak a stressztől késik.

2012. dec. 30. 21:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen voltam beteg nemrég. Rendesen használtuk, nem kockáztatunk. Nagyon szeretem, másfél éve vagyunk együtt.
2012. dec. 30. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
de te azt írtad, h benned élvezett el! úgy h még rajta volt a gumi v anélkül?
2012. dec. 30. 21:37
 7/9 A kérdező kommentje:
NEM vettük le a gumit, és mielőtt belém hatolt akkor vette fel. Vigyázunk és nem kockáztatunk.
2012. dec. 30. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:

szia! nem olyan rég én is így jártam, 7 napot késett.

ne aggódj, meg fog jönni :)

2013. jan. 2. 21:19
 9/9 anonim válasza:
nekem idegeskedéstől késett 3 hetet minél jobban paráztam h terhes vagyok csak annál többet késett akkor csináltam egy tesztet negatív lett megnyugodtam másnap meg is jött :)
2013. jan. 9. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!