Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes? Használtun...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes? Használtunk gumit, de fáj a hasam nagyon. Légyszi válaszokat!

Figyelt kérdés
vasárnap volt az "eset" háromszor is csináltuk, mindháromszor óvszerrel egyszer sem, még csak be sem tette a nélkül, de az óvszerbe élvezett el és abban a másodpercben rögtön ki is vette. De izgulok.. mert nagyon fáj a hasam alja, bár ez volt életemben a második alkalom és fájt is.. lehet hogy az miatt fáj a hasam alja? Félek hogy terhes lehetek e..:(
2012. szept. 19. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne a neve?
2012. szept. 19. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak parazol mikor semmi okod ra. Nyugodj meg ez csak amiatt van, hogy meg kezdo vagy.
2012. szept. 19. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Ez nem terhesség,szerintem csak rád jött a fosás.
2012. szept. 19. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem voltál még kész a szexre, főleg nem arra, hogy egy este háromszor is..
2012. szept. 19. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerda van. 3 nap után még nem érezheted a korai terhességi tüneteket.

Inkább az lehet, amit előttem már leírtak. A szervezeted még nem szokott hozzá. Vagy okozhat hormonzavart is az első pár alkalom...

És a stressz sem elhanyagolható egy alhasi fájdalomnál.

2012. szept. 19. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem csak kicsit "megnyomkodott" bent pár dolgot, nincs okod aggodalomra, főleg, ha védekeztetek:) a terhesség tüneteit pedig még amúgy sem észlelnéd magadon:) nem lehet, hogy meg fog jönni?
2012. szept. 19. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Volt orgazmusod?

Mert ha nem, fájhat attól is.

"A fájdalom-érzet kialakulhat a hasi vérbőség pangás miatt is, ami a fokozott szexuális izgalom feloldatlanságából ered, magyarán, amikor az igen magas erotikus izgalmat nem követi az orgazmus élménye."

[link]

2012. szept. 19. 22:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát csak csiklói orgazmusom volt, hüvelyi nem:S akkor gondolom ez is lehet a baj.. azért nem gondolom azt hogy esetleg azért fájhat mert hogy megjön, mert nekem akkor mindig fáj egy fél napot és aztán meg is jön, nem pedig három napokat. De nagyon köszönöm a válaszokat! Így már sokkal nyugodtabb vagyok:)
2012. szept. 20. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!