Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiakra jellemzőbb a homo/biszexualitás, mint a nőkre, akkor miért több náluk a homofób?
Jó értelmes válaszok érkeztek.
Amiket mondtam, azok valós adatok. Én is azt hittem, hogy a nők körében jobban megfigyelhető a biszexualitás, de mint látom, nincs így. Amerikai és német kutatás is készült evvel kapcsolatban és igazából az jött ki, hogy sokkal több férfinak volt homoszexuális élménye, mint nőnek.
# 2 Az is hülyeség egyébként, amit te írsz. Egyszerűen baromság, hogy azért fog valaki homoszexuális kapcsolatba lenni (férfi), mert csalódott a nőkben. Ha erre képes, akkor eleve nem heteroszexuális..
Azért kicsit, hogy egyes védelmére keljek, tényleg vannak olyanok, akiken a látens melegség homofóbiaként jön ki, ő is meleg, de ezerrel tiltakozik ellene.
Nem hiszem, hogy ha egy nő önszántából nővel szexel, akkor heteronak tartja magát. Ők tisztában vannak saját magukkal, mert tényleg nem kell szégyenkezniük. Ez a kíváncsi hetero duma egyértelműen a férfiakra jellemző..
# 4
Ebben van igazság, de nem mindenben értek egyet. Én tudni illik homoszexuális vagyok és a férfi társaim teljesen elfogadtak, nem tekintettek rám másként. Nem a vonzódás miatt fog másként tekinteni egy hetero férfi, hanem jellemtől. Volt lányos meleg osztálytársam, vele tényleg nem férfiként bántak, rendesen, mint egy lánnyal úgy. Szóval nem teljesen igaz, amit írsz, tényleg nagyobb az összetartás, de nem utáltak ki senkit. Legalább is a fiatal korosztály. Lehet az idősebbek sokkal jobban homofóbok.
Kár, hogy nem érkezett komolyabb, filozófikus válasz a kérdésemre, hogy mitől van az, hogy a férfiakra jellemzőbb a biszexualitás, holott nem ezt gondolná a társadalom. Mindenki azt hiszi, hogy a nőkben van benne alapból. De utána olvashatsz a tanulmányoknak, több készült és mindenhol ez az eredmény.
ahány tanulmány annyi eredmény.....
én kicsit jobban hiszek a saját szememnek. sok buliban jártam ahol a lányok összegabalyodtak és együtt leléptek(nem elszigetelt jelenség volt).Fiúk körében ilyet nem láttam ezzel nem azt mondom hogy nem létezik egyáltalán de mindenképp elszigeteltebb eset.
erre jön egy kérdező aki hivatkozik ilyen meg olyan nemtudomkik alapján készített homályos kutatási eredményekre ami alapján én már meg is vagyok hazudtolva.. ezek a kutatók nemsokára kihozzák azt is hogy a migránsáradat túlnyomó része nőkből állt csak mi érzékeltük úgy hogy zömük fiatal hapsi....mondhatnék más példát elég csak virítani egy papírra vetett kutatást .ennyi...
# 7
Ez a migránsos hasonlat elég gyenge, már bocsánat. ezek a kutatások emberek megkérdezése alapján készült, a hamisításra, vagy a hamis adat bemondásra meg nincs semmi ok szerintem sem a tudósok/kutatók szemszögéből, sem egyéni szemszögből. Bátran merhettek nyilatkozni, mert nyilván nem került nyilvánosságra, hogy melyik férfi vagy nő mit mondott a saját szexualitásáról. De ha belegondolsz nem is annyira meglepő az eredmény, mert a kizáróan férfi homoszexuálisok száma is elég magas a nőkhöz képest..
Szerintem ha a homoszexualitás elfogadottabb lenne a férfiaknál, akkor nyilván több férfi "gabalyodna egymásba" buli után. Ma is jelen van ez a jelenség egyébként, én már láttam ilyet. De ezt már előttem kifejtették, hogy ami a nőknél tolerált és elfogadott, az a férfiaknál sokkal kevésbé. Ezért nem fog "melegesen" viselkedni egy férfi rejtett meleg hajlammal.
Mondjuk én tényleg csak azt tudom mondani, amit olvastam, az már mindenkinek a magánügye, hogy ad e neki hitelességet. Én adok nekik.
Én olvastam olyat is, hogy sokkal több férfinek vannak meleg hajlamai, mint amennyi melegnek tartja magát. Többszörösének. Ebből arra következtettek, hogy a férfi homoszexuálisok aránya is sokkal nagyobb, olyan 15%. Mert vannak nagyon sokan, akik beismerik, hogy vannak meleg hajlamai, de ennek ellenére ahhoz képest nagyon kevesek vallják magukat homoszexuálisnak.
ha a 40 feletti nőket meg az ecsetfejű fiúcskákat tenném bele a vizsgált halmazba tuti lenne az eredmény amit kihoztak.....tények? szelídebben a megnevezéssel....ez kb egy reprezentatív felmérés mögöttes szándékkal mint mikor kihozták hogy a megkérdezettek alapján Hillary lealázza a választáson Trumpot (szerintem alig tették ki Kaliforniábol a lábukat a közvéleménykutatók)
ezen esetben meg minden hapsik megkérdeztek aki a melegbárból jött ki , illetve minden csajt aki a templomból....de téged még meg lehet ilyen irányított kutatással vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!