Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók egy másik 9. es fiúval = homoszexualitás, még akkor is ha semmi más nem volt, csak a csók, és csak mert kíváncsi voltam? Viszont beismerem sokkal de sokkal jobb volt, és érzékibb mint a barátnőmmel valaha.18f / 12. es
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 21:12
41/53 anonim válasza:
Mesés egy történetetek van, gratulálok! *-*
Egyébként mennyire adtátok át az érzéseiteket, úgy értem szavakban? Tudja, hogy már szerelmes vagy? :)
Anyukád reakciója felettébb meglepő. Köztes állapot, mert se nem támogat, nem is tűnik úgy, hogy szégyellne. Inkább mintha nem érdekelné :O :/ Szerintem biztos fog még veled beszélni.
42/53 A kérdező kommentje:
ááá anyám ilyen. sztem nem kell mondanom, sztem érzi :) amúgy szerintetek észrevehették hogy a villamoson titokban megfogtam a kezét?
2017. jan. 27. 19:12
43/53 anonim válasza:
Igen biztosan érzi de olyan cuki lenne ha szerelmet vallanátok egymásnak :) :D
És ha látták mi van? :O
44/53 anonim válasza:
Hát ha én láttam volna,akkor már mindenki tudná, aki a villamoson utazott. :D
de csak mert elkezdtem volna áradozni,róla hogy milyen cukik vagytok. *.*
45/53 anonim válasza:
Elmondtad neki, hogy szakítottál a barátnőddel, hogy vele légy? Ha igen, hogy reagált? :)
46/53 anonim válasza:
Örülök, hogy jól sült el a fiús része, és azért bátor voltál, hogy anyádnak így hirtelen felindulásból elmondtad, le a kalappal. :) A barátnős rész, hát remélem nem küldted el azt az emailt...
47/53 anonim válasza:
Én nagyon örülök hogy ennyire jól alakul minden. Sajnos nekem nem ilyen egyszerű de örülök hogy mások legalább boldogok!:)
48/53 A kérdező kommentje:
ma olyan depisen ébredtem, szarul és úgy éreztem nem is érdemlem meg h élek és undorító vagyok. de most h beszéltem vele facen megint jól vagyok :S
2017. jan. 28. 10:39
49/53 anonim válasza:
Aranyos vagy, ilyen a szerelem :) Teljesen mindegy, hogy fiút vagy lányt szeretsz, a világ egyik legcsodálatosabb érzése. Sok boldogságot!
50/53 anonim válasza:
Ne legyél depis. Hidd el az nem vezet jóhoz! Örülj hogy élsz és boldog is lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!