Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók egy másik 9. es fiúval = homoszexualitás, még akkor is ha semmi más nem volt, csak a csók, és csak mert kíváncsi voltam? Viszont beismerem sokkal de sokkal jobb volt, és érzékibb mint a barátnőmmel valaha.18f / 12. es

Edi:3 nem feltetlen, igazabol lehetsz biszexualis is aki a leirtak alapjan talan jobban vonzodik a fiukhoz mint a lanyokhoz :) attol fugg ereztel-e vagyat a folytatasra, esetleg tobbre?
Az orientaciot nem az hatarozza meg h mit tettel mar v probaltal mar ki, hanem h mit akarsz es mire vagysz, fuggetlenul attol megtetted-e mar valaha :)

Egészségedre! Ha jól esett a csókolózás, akkor ismételd meg többször is.
Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, mert soha nem lehet mindenkinek megfelelni. Bátran tedd azt, ami neked jó.

Nemvagy hetero azbiztos es jol is van ez igy:D
Oke h elso csok meg minden.. De igazabol ez csak ember krealta dolog mint a szuzesseg, az embernek ugyse az elso a legfontosabb, hanem amit majd attol kap akibe vegtelenul szerlemes:) ezert szerintem ne legyel lelkiismeret furdalasod:D szoval valoszinuleg biszex vagy^^ oszinten ratulalok hozza:3

Ugyanmar:D csak olyan unalmas mar a sok melodramas "hetero" amikor azzal jonnek h "ha melegvagyok felkotom magam" es olyankor tenyleg mondanam h "kotelet neki" :"D
Legalabb a kerdezo nem fogja fel rossz dolognak, ami nekemis adott egy kis jo hangulatot:D elnezest h gratulaltam neki h nem marad ki semmi jobol:P

Kűmolyabbra forditva..
Attol emelyegsz h megcsaltad a b.nod v h egy fiuval csokoloztal? Egyebkent ha a 2. A buntudat idovel eltunik, csak az elejen furcsa meg

Szerintem nyugodj le, adj magadnak egy kis időt...és gondolkozz el szereted a barátnőd? Tudnád szeretni ezt a fiút?
Legalább tarts szünetet a barátnőddel amíg rendbe teszed magadban a dolgokat mert nem helyes h megcsalod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!