Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csók egy másik 9. es fiúval =...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók egy másik 9. es fiúval = homoszexualitás, még akkor is ha semmi más nem volt, csak a csók, és csak mert kíváncsi voltam? Viszont beismerem sokkal de sokkal jobb volt, és érzékibb mint a barátnőmmel valaha.18f / 12. es

Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 21:12
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
82%
Na mi történt?? :33
2017. jan. 27. 00:33
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne.
2017. jan. 27. 07:17
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

10-es válaszoló véleményét osztom. Tisztázd Magadban az érzéseidet először, nem egy hirtelen fellángolásról van-e szó. Ne kapkodj. Ebben a korban még gyakori az érzelmi instabilitás és a nemi identitás sincs letisztulva minden esetben.

Nem tudom, az számít-e, de felmerült bennem, ha elballagsz, hogyan találkoznátok?

A döntés mindenképpen a Tiéd kell, hogy legyen.

2017. jan. 27. 09:32
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek meséld majd el, hogy mi történt, akár privátban is.

Köszönöm! :)

2017. jan. 27. 15:31
 35/53 anonim ***** válasza:
28%
Nem kell túlspilázni a dolgot. E a kor a tapasztalatszerzés kora és azért a józan megfontoltság is sokszor jelen van. Ha közben nem volt erekciód, akkor semmi gond. Ha volt, akkor sincs még baj, hiszen az agyban termelődő oxitocin hormon férfiaknál gyakran merevedést okoz. Egyébként is sokféle szeretet létezik és annak is sokféle formája.
2017. jan. 27. 16:41
 36/53 A kérdező kommentje:
Most jöttem csak meg. elhívtam randira, el is mentünk. halljátok, nem tudom olyan könnyen leírni milyen volt vele. a belvárosban bolyongtunk de ahhoz hasonlítanám az érzést amikor kicsiként elmentek először valahova egyedül és élvezitek a szabadságot. na szóval sok mindent csináltunk és sok mindenhol voltunk. a barátnőmnek most hegesztek egy e-mail-t, szóban nem merem megmondani. most fel vagyok pörögve, szerintem elmondom anyámnak is. ő nagyon aggódott mert nem szóltam neki. Az ő anyukája tudta és azt is hogy fiúval van és nem volt baj, jah, felugrottunk hozzá h lerakja a cuccait. na szal szerintem szerelmes vagyok (=
2017. jan. 27. 17:19
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Ez az! Szurkoltam nektek :)

Jó ezt olvasni. Bár abban nem vagyok biztos, hogy ötlet a barátnőddel e-mailben szakítani, de majd feldolgozza. Az is pozitív, hogy az ő családja elfogadja a helyzetet, majd mesélj, hogy a te szüleid mit szóltak hozzá.

Sok sikert! :)

2017. jan. 27. 18:30
 38/53 A kérdező kommentje:

anya azt mondta hogy hülye vagy fiam, és nem hisz nekem. az ő anyukája, akivel lakik, mert nem laknak az apjával , nagyon elfogadó és nagyon kedves volt velem, pl az arcom megsimogatta és tökre irigylem hogy ő ilyen szeretetben él. az én anyám durvább xxD ő aszonta hogy hülye vagy fiam, na menj a faszba xD

megírtam az email-t, leírtam mindent. telefonon hívott de nem vettem fel :S

2017. jan. 27. 18:34
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

Csak nehogy zsarolni próbáljon majd az E-mailel. Hasonló helyzetben ellenem már felhasználták így az érzéseimet. Remélem nem lesz baj :/.

Egyébiránt meg tök jó volt olvasni a hozzászólásodat és nagyon örülök nektek. Bár én is képes lennék így közeledni valaki felé, bár azok után, ahogyan megaláztak nem is csoda, hogy nem megy.

2017. jan. 27. 18:52
 40/53 A kérdező kommentje:
ki alázott meg és miért? mi történt veled? te is fiúhoz közeledtél?
2017. jan. 27. 18:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!