Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaha meleg kalandod?
Figyelt kérdés
Heteróktól kérdem, hogy kerültek-e olyan szituációba, hogy meglehetősen "közel" kerültek egy azonos neműhöz. Ha igen, milyen volt?2012. jún. 28. 22:31
1/9 anonim válasza:
Hegyet másztunk a Magas-Tátrában. És előttem cimborám kapaszkodott fel a sziklára a hágónál. És a hátsó fertályánál meg kellett tolni felfelé mert nem bírta felhúzni magát. Ez elég közeli volt! :D
23/F
2/9 anonim válasza:
igen!!!haverom meg a párja..melegpártiak.elcsaltak nagy nehezen...ilyen discoba!volt tánc beszélgetés..de nem volt semmi féle célzás!!
3/9 anonim válasza:
Igen egyszer Uhrin megakart erőszakolni, de nem ma! :D
4/9 anonim válasza:
Igen, volt. Ugye a nőknek van egy, állandó küzdés az izzadás ellen. S hiába küzdöttem ellene, a meleg győzött. Fürdés után pár órával leizzadtam a tűző napon. Felejthetetlen élmény volt! Azt hiszem,h ezt soha nem felejtem el. 26/L
5/9 anonim válasza:
Egyszer részegen leszopott a bátyám.
6/9 anonim válasza:
Nekem volt...tesióra után fürdés közben, srác rámnéz, ilyet szól: hú mekkora farkad van, majdnem nagyobb mint az enyém, megnézhetem közelebbről??
azóta nem fürdök tesiórán, mint később kiderült: a srác tényleg meleg volt, nemcsak 1szeri fellángolás volt neki
17F
7/9 anonim válasza:
De előző ez nem volt melegkaland.
Meg nem is mászott rád csak megkérdezte...szóval nyugodtan fürödhetsz tesi óra után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!