Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók egy másik 9. es fiúval = homoszexualitás, még akkor is ha semmi más nem volt, csak a csók, és csak mert kíváncsi voltam? Viszont beismerem sokkal de sokkal jobb volt, és érzékibb mint a barátnőmmel valaha.18f / 12. es
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 21:12
21/53 anonim válasza:
Ha biszex vagy fel a fejjel, nagyobb a randikra való esélyed :D
Egy pasi szerintem jobb társ mint egy nő. Nem a szexről van csak szó, hanem igazi TÁRS legyen
22/53 anonim válasza:
Egy biztos, legelőször is el kellene magadat fogadnod, mert amíg ez az erős bűntudat van benned, nem lesz az igazi a kapcsolatod a sráccal.
Az viszont, hogy a srácot válaszd, vagy a barátnődet, attól függ, melyik iránt érzel nagyobb vonzódást, melyikükre vágysz jobban?
23/53 A kérdező kommentje:
nehéz kimondani, de a fiú. holnap újra megcsókolom ez tuti...
2017. jan. 26. 22:54
24/53 anonim válasza:
Mielőtt megcsókolod, legyen benned legalább annyi, hogy szakítasz a barátnőddel...
25/53 A kérdező kommentje:
na azt nem tudom hogy csináljam, mert őt is megcsókoltam ma, és neki is szerelmet vallottam. :S nem tudom neki elmondani és nem akarok még szakítani. őt is szeretem.
2017. jan. 26. 23:12
26/53 anonim válasza:
Ezért inkább megcsalod, hát büszke lehetsz magadra. :( És nem mellesleg ezzel a srácnak is csak fájdalmat fogsz okozni, mert megcsókolod, de közben azt is mondod, hogy hát bocsi, de azért szeretem a barátnőmet és nem is fogok vele szakítani? Hidd el, csak rosszul jöhetsz ki ebből így, mert túlságosan összebonyolítod a dolgokat.
27/53 A kérdező kommentje:
nem mondok neki ilyet. gondolkodom még mit tegyek. lehet kitálalok a barátnőmnek azt lesz ami lesz. én nem mondom ki a szakítást.... nem tudom.
2017. jan. 26. 23:39
28/53 anonim válasza:
Hát ha kitálalsz neki, akkor nagy eséllyel vele már nem kell szakítanod, mert megteszi ő. Azért majd írd le, végül hogy döntöttél és mi történt, kíváncsian várom.
29/53 A kérdező kommentje:
elmondom holnap a fiúnak h szeretnék vele járni, és h menjünk el valahova együtt, és ilyenek és elmondom holnap suli után a barátnőmnek az egészet.
2017. jan. 26. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!