Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csók egy másik 9. es fiúval =...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók egy másik 9. es fiúval = homoszexualitás, még akkor is ha semmi más nem volt, csak a csók, és csak mert kíváncsi voltam? Viszont beismerem sokkal de sokkal jobb volt, és érzékibb mint a barátnőmmel valaha.18f / 12. es

Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 21:12
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Ha biszex vagy fel a fejjel, nagyobb a randikra való esélyed :D

Egy pasi szerintem jobb társ mint egy nő. Nem a szexről van csak szó, hanem igazi TÁRS legyen

2017. jan. 26. 22:30
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

Egy biztos, legelőször is el kellene magadat fogadnod, mert amíg ez az erős bűntudat van benned, nem lesz az igazi a kapcsolatod a sráccal.

Az viszont, hogy a srácot válaszd, vagy a barátnődet, attól függ, melyik iránt érzel nagyobb vonzódást, melyikükre vágysz jobban?

2017. jan. 26. 22:43
 23/53 A kérdező kommentje:
nehéz kimondani, de a fiú. holnap újra megcsókolom ez tuti...
2017. jan. 26. 22:54
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt megcsókolod, legyen benned legalább annyi, hogy szakítasz a barátnőddel...
2017. jan. 26. 23:08
 25/53 A kérdező kommentje:
na azt nem tudom hogy csináljam, mert őt is megcsókoltam ma, és neki is szerelmet vallottam. :S nem tudom neki elmondani és nem akarok még szakítani. őt is szeretem.
2017. jan. 26. 23:12
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Ezért inkább megcsalod, hát büszke lehetsz magadra. :( És nem mellesleg ezzel a srácnak is csak fájdalmat fogsz okozni, mert megcsókolod, de közben azt is mondod, hogy hát bocsi, de azért szeretem a barátnőmet és nem is fogok vele szakítani? Hidd el, csak rosszul jöhetsz ki ebből így, mert túlságosan összebonyolítod a dolgokat.
2017. jan. 26. 23:27
 27/53 A kérdező kommentje:
nem mondok neki ilyet. gondolkodom még mit tegyek. lehet kitálalok a barátnőmnek azt lesz ami lesz. én nem mondom ki a szakítást.... nem tudom.
2017. jan. 26. 23:39
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha kitálalsz neki, akkor nagy eséllyel vele már nem kell szakítanod, mert megteszi ő. Azért majd írd le, végül hogy döntöttél és mi történt, kíváncsian várom.
2017. jan. 26. 23:45
 29/53 A kérdező kommentje:
elmondom holnap a fiúnak h szeretnék vele járni, és h menjünk el valahova együtt, és ilyenek és elmondom holnap suli után a barátnőmnek az egészet.
2017. jan. 26. 23:47
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát hajrá!
2017. jan. 26. 23:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!