Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók egy másik 9. es fiúval = homoszexualitás, még akkor is ha semmi más nem volt, csak a csók, és csak mert kíváncsi voltam? Viszont beismerem sokkal de sokkal jobb volt, és érzékibb mint a barátnőmmel valaha.18f / 12. es
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 21:12
11/53 A kérdező kommentje:
nem csaltam meg. magamtól, attól émelygek hogy milyen vagyok, nem normális és gusztustalan. és igen, tudnám szeretni, nem fogok hazudni magamnak, de ettől még undorodom magamtól...
2017. jan. 26. 21:41
12/53 anonim válasza:
Ha lanyal jarsz de fiuval csokolozol az akkoris megcsalas.
Egyebkent ez szerintem a kezdeti sokk, ha az lecseng es lassan kezdessz megbekelni a helyzettel, akkor majd ezek a negativ erzesek is elfognak mulni. Nem megy ez hirtelen, van akinek hetek, van akinek honapok kellenek, olyan is van sajnos akinek tobb evbe kerult h elfogadja. Te meg fiatal vagy es eleg jo eselyed van arra h hamar feltudd dolgozni:)
13/53 A kérdező kommentje:
igen sztem is felfogom, csak akkor is, még ha el is fogadom akkor is magától jönnek ezek a rossz érzések. pedig nem is volt rossz. Sőt... és ez a legrosszabb ez az ami egyszer vágyat ébreszt egyszer pedig undort.... bárcsak együtt lennék vele... azt eszembe jut a barátnőm... rosszul vok ha meg nem a barátnőm akkor meg rámjö egy ilyen rossz érzés, mintha rosszat tettem volna. ráadásul meg is kérdezte nem leszek e a pasija nem járok e vele :S
2017. jan. 26. 21:50
14/53 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz, igenis megcsalásnak számít.
Na de magadat ne csapd be tedd azt amit a szíved diktál! Egy idő után bizos eltudod majd magad fogadni. Van esetleg nagyon jó barátod akivel ezt megtudod osztani?
15/53 A kérdező kommentje:
félig elmondtam a legközelebbinek, de miután éreztem h kigúnyol inkább visszavontam és azt mondtam vicceltem, szal nincs. de mit csináljak most? legyek a pasija?
2017. jan. 26. 21:57
16/53 anonim válasza:
"mintha rosszat tettem volna" igen, buntudat. Gyakori velejaroja ez az ilyen dolgoknak. Szuletesunk ota azt latjuk mindenhol es azt nevelik belenk h csak 1fajta jo van, es az a heteroszexualitas, tizen egynehany evnyi nevelest nem konnyu lekuzdeni, ezert olyan mintha olyat tettel volna ami rossz,hiaba elvezted. Ez az ami ha elmulik, akkor megkonyebbulsz es idovel boldogan kitudod majd jelentenni magadban h biszex vagy, es ez rendben van igy:)
17/53 A kérdező kommentje:
értem én, de az a fura h ez a fiú 15 éves és ennyire elvan... én meg 18 vagyok és itt szenvedek miközben egy kis pisis 15 éves meg tökre rendben van. meg olyan mintha sokkal érettebb lenne nálam. de emellett olyan kis aranyos is. egyébként a fél suli tudja róla h meleg...
2017. jan. 26. 22:06
18/53 anonim válasza:
Na igen, lehet o olyan sueremcsesek koze tartozik akiknek nem volt olyan sorsfordito "felismeresuk" hanem egyszeruen mindig tuda magarol h meleg es ez van, es ezert nemis gorcsolt ra. Vagy ez, vagy szimplan koran rajott es volt eleg ideje feldolgozni neki is, es ilyen idos korara mar gondtalan. Van aki 20-30-40 evesen jon ra, bar ez inkabb a korabbi generaciokra jellemzo
19/53 anonim válasza:
Hasonlóan éreztem magam, 33 évvel ezelőtt ! Nagyon tetszett egy szőke srác,haverok voltunk,sokat lógtunk együtt,sokat birkoztunk játékból, csak hogy egymáshoz érhessünk. De ő sem és én sem mertünk mondani semmit.Csók sem volt, csak kívántam. De volt barátnőm, és úgy döntöttem, megnősülök. 30 év jónak mondható házasság után is, gondolatban sokszor fantáziálok a fürdőben, fiatal srácokkal. Meztelen fiúképekre verem ki,néha. Szóval vállald, vagy titkoldd el ! Elmúlni sosem fog, mindig gondolsz rá, és valami hiányozni fog ! Szóval így sem és úgysem jó !!
20/53 A kérdező kommentje:
hát értem. am én is kezdem most elfogadni magam bár biztos visszaesem majd ha nem írsz nekem :D de mit csináljak ezzel a fiúval? komolyan. tanácsot kérek doktornéni :D
2017. jan. 26. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!