Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti szakítanátok a párotokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok a párotokkal ha megcsalt?

Figyelt kérdés
29 éves pufi srác vagyok... Már 4 éve együtt vagyunk párommal és kb. 3 hete mondta el, hogy 2x is megcsalt. Próbálom feldolgozni de nagyon fáj, és ráadásul még szeretem is ezek után. Bár már nem annyira. De akkor is szeretem. Ti mit tennétek a helyemben?

2017. jan. 25. 19:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítottam.Nem tudom és akarom ezt elfogadni, pláne nem ezzel a tudattal együtt lenni vele.
2017. jan. 26. 06:38
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor el kell szánnom nekem is magam rá...
2017. jan. 26. 09:49
 13/19 kritya178 válasza:
79%
Én voltam ilyen helyzetben, nem szakítottam és nem is tettem vele szinten ezt. Ma is egyutt vagyunk. 20/f/p
2017. jan. 27. 00:14
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, annyira megbízni már nem tudok benne... :(
2017. jan. 27. 00:34
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

Lehet csak én vagyok ennyire szabados szellem, de én nem látom akkora tragédiának a megcsalást. Legalábbis én úgy fogom fel, hogy a páromhoz érzelmi szálak fűznek elsődlegesen, de attól még érezhetek fizikai vonzalmat mások iránt is. És attól, hogy kiélem azt a fizikai vonzódást, nem csökken a párom iránt érzett szeretetem és megbecsülésem. (Természetesen ez vice versa működik, a párom is nyugodtan szexelhet mással, ha akar.)

Mellesleg, miért fontos kihangsúlyozni, hogy pufi srác vagy?

2017. jan. 30. 12:02
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
IGEN.
2017. jan. 30. 15:23
 17/19 A kérdező kommentje:
Azért mert a jó testű srácok előbb találnak párt mint én...
2017. jan. 30. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor fogyj le.

/egy pufi srác.

Exem megcsalt mondhatni, utána még együtt voltunk kis ideig, de még sok dolog volt ami közénk állt a kapcsolat utolsó szakaszában, így vége lett. A félrelépés miatt nem haragszom, se semmiért, csak még mindig dolgozom azon, hogy rendbe hozzam magam érzelmileg :) , azóta kiráz a hideg, meg szinte elkap a hányinger, ha arra gondolok, hogy én meg valaki más, akár érzelmileg, akár testileg... De nem is vágyom senkire igazándiból, egyedül teljesebbnek érzem magam mindig.

Sok sikert!

2017. jan. 31. 22:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom,hogy ha mással szexszelt,akkor már nemszeret téged igazán,ha van szíve hozzá,hogy megcsaljon.És hiába mondja nekem bárki,hogy a szexet nekeverjük össze az érzelmekkel,mert az hülyeség.Én ezt nemtudnám megtenni a párommal.Mellesleg a szexből még komoly érzelmek is lehetnek.

29/N

2019. jún. 9. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!