Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a párotokkal ha megcsalt?
Lehet csak én vagyok ennyire szabados szellem, de én nem látom akkora tragédiának a megcsalást. Legalábbis én úgy fogom fel, hogy a páromhoz érzelmi szálak fűznek elsődlegesen, de attól még érezhetek fizikai vonzalmat mások iránt is. És attól, hogy kiélem azt a fizikai vonzódást, nem csökken a párom iránt érzett szeretetem és megbecsülésem. (Természetesen ez vice versa működik, a párom is nyugodtan szexelhet mással, ha akar.)
Mellesleg, miért fontos kihangsúlyozni, hogy pufi srác vagy?
Akkor fogyj le.
/egy pufi srác.
Exem megcsalt mondhatni, utána még együtt voltunk kis ideig, de még sok dolog volt ami közénk állt a kapcsolat utolsó szakaszában, így vége lett. A félrelépés miatt nem haragszom, se semmiért, csak még mindig dolgozom azon, hogy rendbe hozzam magam érzelmileg :) , azóta kiráz a hideg, meg szinte elkap a hányinger, ha arra gondolok, hogy én meg valaki más, akár érzelmileg, akár testileg... De nem is vágyom senkire igazándiból, egyedül teljesebbnek érzem magam mindig.
Sok sikert!
Én azt mondom,hogy ha mással szexszelt,akkor már nemszeret téged igazán,ha van szíve hozzá,hogy megcsaljon.És hiába mondja nekem bárki,hogy a szexet nekeverjük össze az érzelmekkel,mert az hülyeség.Én ezt nemtudnám megtenni a párommal.Mellesleg a szexből még komoly érzelmek is lehetnek.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!