Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok a párotokkal ha megcsalt?
Figyelt kérdés
29 éves pufi srác vagyok... Már 4 éve együtt vagyunk párommal és kb. 3 hete mondta el, hogy 2x is megcsalt. Próbálom feldolgozni de nagyon fáj, és ráadásul még szeretem is ezek után. Bár már nem annyira. De akkor is szeretem. Ti mit tennétek a helyemben?2017. jan. 25. 19:29
2/19 anonim válasza:
#2 nézd már azt a k*rv@ kategóriát!Hol van itt barátnő?!
Nyugodtan megcsalhatja,társkeresőoldalakon tuti akad valaki.
3/19 A kérdező kommentje:
Eddig egyetlen páromat sem csaltam meg, nem most fogom elkezdeni... :/
2017. jan. 25. 20:00
4/19 anonim válasza:
Én nem tudnám elnézni.Azt sem ha flörtölgetne más nővel. Azt meg h konkrétan randizik , szexel, csókolózik mással egyből szakítás. Az a baj , h ha vki megcsal nem szeret.Aki szeret annak meg se fordul ilyesmi a fejében.Sajnálom :/
5/19 anonim válasza:
Én biztos hogy nem tudnám megbocsátani, mindenkepp szakítanék. De ezt mindenki maga érzi hogy mit tud megbocsátani mi fér bele és mi nem, de szerintem neked is szakitanod kellene, ráadásul nem 1x, 2x tette meg...ha vele maradtsz lesz az 3-ön is.
6/19 A kérdező kommentje:
ohh :( ettől tartok én is :(
2017. jan. 25. 20:55
7/19 anonim válasza:
Szerintem beszélgessetek! Próbáld meg kideríteni, hogy mi vonzotta a másik fiúban. Hogy derült ki? Komoly terveitek vannak közös jövővel?
8/19 anonim válasza:
hat ha o nem probalt ravilagitani valamire amilyen teren gondja volt veled es nem probalt beszelni veled hogy valami nem okes es valtoztassunk rajta akkor dobd ki. de ha pl valamit ket mondott h tobb kene mashogy kene stb akkor vess magadra. de ha csak ugy tette unatkozsbol hajintsd ki
10/19 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, kétszer már megcsalt, szóval csak idő kérdése, hogy megteszi újra. Ha igazán szeretne, akkor nem csalt volna meg. Én tuti szakítanék, mert annyira fájna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!