Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a párotokkal ha szeretitek de nem vagytok boldogok vele?
Hát tudod, a kapcsolatok úgy működnek, hogy azokon bizony dolgozni kell! Ha nem teszitek, akkor ellaposodnak.
Az természetes, hogy a kezdeti rózsaszín ködös állapot elmúlik, ha azt várod, akkor mindig csalódni fogsz.
De újra és újra vissza lehet hozni belőle valamennyit, ha tudatosan tesztek a kapcsolatért: sok minőségi idő, közös élmények, újra randiztok, flörtöltök, törekedtek egymás elcsábítására újra és újra, színesítitek a szexuális életeteket.
Ez bizony melós... de ha nem teszed, akkor a kapcsolat garantáltan ellaposodik. A következővel is. És az azután következővel is.
A volt barátommal 3 és fél évig voltunk együtt, de az utolsó fél, 1 év már nagyon nyögve-nyelős volt. Most szeptember elején mondtam el neki, hogy már annyi gondunk, problémánk van egymással, amit már képtelenek vagyunk megoldani és már "utolsó esély" is túl sok volt. Szerettem, mint embert, barátot, mint azt a személyt az életemben, aki mindent tud rólam és kinek bármit elmondhatok. DE nem voltunk már szerelmesek, nem kívántuk egymást, elvoltunk egymás nélkül is.
1 hónapig voltam egyedül, de "csak" az első két hét volt szörnyű! Nem akartam, hogy legyen bárkim, egyedül akartam lenni. Aztán egy régi ismerős felbukkant az életemben és nem tudom, mikor voltam ennyire boldog, szerelmes és kiegyensúlyozott! :)
Szerintem ha nem jó, akkor mindkettőtöknek jobb, ha megadjátok az esélyt egymásnak, hogy boldogak legyetek valaki más oldalán! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!