Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteronak tartom magam, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteronak tartom magam, de beleszerettem egy fiúba. Elmondtam anyunak aki nagyon kiakadt és nagyon csúnya dolgokat mondott nekem ) : mit tegyek? 18f

Figyelt kérdés
a suliban ismertem meg a fiút, ő 10. es én most fogok végezni a sulival, és anyunak elmondtam, mert annyira jól éreztem magam, és nem sült el jól. azt mondta hogy lehet szíjjal kellett volna vernie kölyökként, és mert apámat azzal verte az apja és beelől hú de jó ember lett, meg hogy 2 évvel fiatalabb nálam, és hogy húúú ne hogy meglása itt mert ha meglátja rámhívja a rendőrséget, és hallani sem akar erről többet... mindezt úgy képzeljétek h nem vallásos család vagyunk, és mégis... pedig anyuról azt hittem nincs baja a melegekkel. nem tudom apám mit szól majd, bár már eltelefpnálta neki, de ő kint van hollandiában. viszont jövőhéten jön is haza. :( mit tegyek? borzalmasan érzem magam.
2016. nov. 11. 23:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
94%
nem mindenkinek életcélja a gyerekcsinálás heteróként se. létezik más is. nem is beszélve arról, hogy akkor egy meddő nőnek se lehet egészséges, boldog párkapcsolata csak mert nem szül gyereket? ne legyél már ennyire sötét
2016. nov. 12. 20:21
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Na mik a fejlemények ?
2016. nov. 15. 23:24
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Úgylátom nem csak engem érdekel :D már kérdezni akartam énis... :P
2016. nov. 16. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!