Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteronak tartom magam, de beleszerettem egy fiúba. Elmondtam anyunak aki nagyon kiakadt és nagyon csúnya dolgokat mondott nekem ) : mit tegyek? 18f
Mit tegyél? Hagyd hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Remélhetőleg ha anyukád megemészti a hírt, utána kedvesebben fog hozzád állni. Addig meg ne nagyon feszegesd a témát, ha csak ő nem hozza fel.
A fiút meg semmiképp ne hívd meg hozzátok, mert az csak olaj lenne a tűzre.
"mert ha meglátja rámhívja a rendőrséget"
Azért ezt megnézném... :)
"Halló, rendőrség? Meleg a fiam és itt a 16 éves barátja, segítsenek."
"Kedves hölgyem, ez nem rendőrségi ügy, önnek egy szakorvos tud segíteni, hogy feldolgozza ezt a dolgot."
Utolsó szerinted az alapján lehet meghatározni egy kapcsolat egészségességét, hogy szigorúan abból születik a gyermekük? A meddő párok akkor ugyanazon az egészségességi szinten vannak, mint a meleg párok, ugyanannyira lesz az ő saját kapcsolatukból csecsemő. Mondhatnád, hogy viszont mesterséges megtermékenyítéssel A KETTEJÜK DNS-ét fogja hordozni a gyerek (nem úgy, mint a melegeknél), de már zajlanak a kísérletek a két apa-egy anya megtermékenyítéssel. Valamint olyan is lehet, hogy valamelyik heteró fél nem képes örökítőanyagot adni, így vagy örökbe kell fogadni, vagy spermát/béranyát kell kérni. Ezen utóbbiakat a meleg párok is megtehetik, de ugyanígy örökbe is fogadhatnak. Ki az egészséges akkor? Azokról a heterókról még nem is beszéltünk, akik nem akarnak gyereket. Az ő egészségükkel mi a helyzet?
Szerintem ez alapján besorolni egy párkapcsolatot nem célravezető. Nem állatok vagyunk, hogy a szaporodóképessünk alapján ítéljenek meg bennünket. Szeringem az emberi faj sokkal többre hivatott a puszta sokszorozódásnál, főleg a túlszaporodó társadalmunkban (bolygóra kiterjedő szemlélettel persze, Magyarország lakossága csökken, de kétlem, hogy a melegeket kellene okolni miatta). Kettő ember együtt támogathatja egymást, érzelmi támaszt nyújthat a másiknak, és ezt a szerelem érzése valósítja meg, amelyre a legtöbb ember képes, attól függetlenül, hogy melyik nemhez vonzódik (igen, a melegek teljesen ugyanúgy érzik a szerelmet, mint a heterók, meglepetés, és tökéletesen működőképes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!