Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteronak tartom magam, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteronak tartom magam, de beleszerettem egy fiúba. Elmondtam anyunak aki nagyon kiakadt és nagyon csúnya dolgokat mondott nekem ) : mit tegyek? 18f

Figyelt kérdés
a suliban ismertem meg a fiút, ő 10. es én most fogok végezni a sulival, és anyunak elmondtam, mert annyira jól éreztem magam, és nem sült el jól. azt mondta hogy lehet szíjjal kellett volna vernie kölyökként, és mert apámat azzal verte az apja és beelől hú de jó ember lett, meg hogy 2 évvel fiatalabb nálam, és hogy húúú ne hogy meglása itt mert ha meglátja rámhívja a rendőrséget, és hallani sem akar erről többet... mindezt úgy képzeljétek h nem vallásos család vagyunk, és mégis... pedig anyuról azt hittem nincs baja a melegekkel. nem tudom apám mit szól majd, bár már eltelefpnálta neki, de ő kint van hollandiában. viszont jövőhéten jön is haza. :( mit tegyek? borzalmasan érzem magam.
2016. nov. 11. 23:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem egyátalán nincs mit szégyenllned magad, és az hogy a szüleid így reagáltak, szerintem nekik kellene szégyellniük magukat. Nem ti vagytok az elsők sem az utolsók, és a felettem lévő kommentelőnek üzenem, hogy hidd el sokan egyátalán nem találják undorítónak, bármennyire is nehéz elfogadni, nem minden csak a szexről szól ez a természet rendje, és nem divat mint ahogy azt itt gondolják. A szüleid elfogadják és beletörődnek nem lesz más választásuk. Hajrá nektek :)
2016. nov. 12. 03:53
 22/33 anonim ***** válasza:
79%
2016. nov. 12. 07:21
 23/33 anonim ***** válasza:
97%

Mit tegyél? Hagyd hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Remélhetőleg ha anyukád megemészti a hírt, utána kedvesebben fog hozzád állni. Addig meg ne nagyon feszegesd a témát, ha csak ő nem hozza fel.

A fiút meg semmiképp ne hívd meg hozzátok, mert az csak olaj lenne a tűzre.

2016. nov. 12. 09:09
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszkorban, az ébredő szexualitás korában vagy, természetes, hogy ilyenkor jössz rá véglegesen a szexuális irányultságodra. Az mondjuk nagyon jó dolog, hogy ennyire könnyen kezeled a kérdést, mások évekig vívódnak, öngyilkos gondolatok stb., mire akárcsak saját maguknak is be merik vallani, hogy az azonos neműekhez vonzódnak. :)
2016. nov. 12. 09:38
 25/33 kovpet ***** válasza:
87%

"mert ha meglátja rámhívja a rendőrséget"

Azért ezt megnézném... :)

"Halló, rendőrség? Meleg a fiam és itt a 16 éves barátja, segítsenek."

"Kedves hölgyem, ez nem rendőrségi ügy, önnek egy szakorvos tud segíteni, hogy feldolgozza ezt a dolgot."

2016. nov. 12. 09:46
 26/33 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, ne foglalkozz a homofóbokkal, a 90 százalékuk meleg akik ezt képtelenek elfogadni. És állj ki a szexuális irányultságod mellett akkor is ha ez a szüleidnek nem tetszik. A te életed a te döntéseid. :) és sok sikert a sráccal ! :)
2016. nov. 12. 12:36
 27/33 anonim ***** válasza:
1%
Ha szerintetek ez egészséges dolog, akkor linkeljetek már be egy olyan csecsemőről készült fotót, amely ilyek kapcsolatból született.
2016. nov. 12. 13:44
 28/33 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó szerinted az alapján lehet meghatározni egy kapcsolat egészségességét, hogy szigorúan abból születik a gyermekük? A meddő párok akkor ugyanazon az egészségességi szinten vannak, mint a meleg párok, ugyanannyira lesz az ő saját kapcsolatukból csecsemő. Mondhatnád, hogy viszont mesterséges megtermékenyítéssel A KETTEJÜK DNS-ét fogja hordozni a gyerek (nem úgy, mint a melegeknél), de már zajlanak a kísérletek a két apa-egy anya megtermékenyítéssel. Valamint olyan is lehet, hogy valamelyik heteró fél nem képes örökítőanyagot adni, így vagy örökbe kell fogadni, vagy spermát/béranyát kell kérni. Ezen utóbbiakat a meleg párok is megtehetik, de ugyanígy örökbe is fogadhatnak. Ki az egészséges akkor? Azokról a heterókról még nem is beszéltünk, akik nem akarnak gyereket. Az ő egészségükkel mi a helyzet?

Szerintem ez alapján besorolni egy párkapcsolatot nem célravezető. Nem állatok vagyunk, hogy a szaporodóképessünk alapján ítéljenek meg bennünket. Szeringem az emberi faj sokkal többre hivatott a puszta sokszorozódásnál, főleg a túlszaporodó társadalmunkban (bolygóra kiterjedő szemlélettel persze, Magyarország lakossága csökken, de kétlem, hogy a melegeket kellene okolni miatta). Kettő ember együtt támogathatja egymást, érzelmi támaszt nyújthat a másiknak, és ezt a szerelem érzése valósítja meg, amelyre a legtöbb ember képes, attól függetlenül, hogy melyik nemhez vonzódik (igen, a melegek teljesen ugyanúgy érzik a szerelmet, mint a heterók, meglepetés, és tökéletesen működőképes).

2016. nov. 12. 17:59
 29/33 kovpet ***** válasza:
85%
# 28: Te most komolyan válaszoltál neki? Ilyen sok az időd vagy új vagy itt? :)
2016. nov. 12. 18:02
 30/33 anonim ***** válasza:
87%
Imádok gondolkozni, a homofóbok pedig elgondolkodtatnak, és így én is fejlesztem magam. Meg még meg van bennem a motiváció, hogy fel/megvilágosítsam az embereket. Attól, hogy homofób valaki, még nem reménytelen teljesen és nagy álmom, hogy felvilágosítsak egyet :D Valaha én is az voltam, bár én meleg is vagyok. (Ez most kicsit szektás-megtérítősre sikeredett, de tényleg így gondolom :D )
2016. nov. 12. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!