Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteronak tartom magam, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteronak tartom magam, de beleszerettem egy fiúba. Elmondtam anyunak aki nagyon kiakadt és nagyon csúnya dolgokat mondott nekem ) : mit tegyek? 18f

Figyelt kérdés
a suliban ismertem meg a fiút, ő 10. es én most fogok végezni a sulival, és anyunak elmondtam, mert annyira jól éreztem magam, és nem sült el jól. azt mondta hogy lehet szíjjal kellett volna vernie kölyökként, és mert apámat azzal verte az apja és beelől hú de jó ember lett, meg hogy 2 évvel fiatalabb nálam, és hogy húúú ne hogy meglása itt mert ha meglátja rámhívja a rendőrséget, és hallani sem akar erről többet... mindezt úgy képzeljétek h nem vallásos család vagyunk, és mégis... pedig anyuról azt hittem nincs baja a melegekkel. nem tudom apám mit szól majd, bár már eltelefpnálta neki, de ő kint van hollandiában. viszont jövőhéten jön is haza. :( mit tegyek? borzalmasan érzem magam.
2016. nov. 11. 23:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
1%

"azt mondta hogy lehet szíjjal kellett volna vernie kölyökként,"

Még nem késő.

2016. nov. 12. 00:06
 12/33 anonim ***** válasza:
84%
Eloszoris sajnalom h rosszul reagalt anyukad, bar az teljesen mas ha valaki ismer meleget v nincs baja a melegekkel, minth a fia is meleg. Egyetertek azzal h nemkelett volna elmondanod sajnos,mar bocsanat de foleg vallasos csaladban.. Az persze hulyeseg h ha vertek volna milyen jo ember lennel... Nincs ezzel semmi baj, esetleg biszex vagy ha eddig heteronak tartottad magad, mellesleg erzel iranta szexualis vonzalmat is? Pl szeretnel vele csokolozni v ilyesmi? Ha szeretnel beszelgetni dobj egy privit, enmar bevalottam itthon nemreg, itt se volt a legjobb a dolog:) egyebkent egy elottem szolonak: mi a francert bujod a meleg kategoriat ha "undorito" ? Es minek irsz ide? Nagyfiu vagy tole? Egyebkent sok gyulolkodo homofob ember a sajat szexualitasat akarja palastolni:D az erett gondolkodasu felvilagosult ember kepes elfogadni a kulombsegeket. Akik nem ilyenek azok a homofobok.
2016. nov. 12. 00:07
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
Front van? Nem azzal van a gond, hogy ki tetszik neki, hanem azzal, ahogy eloadta magat.
2016. nov. 12. 00:07
 14/33 A kérdező kommentje:

szeretnel vele csokolozni v ilyesmi?

Szoktunk csòkolòzni de eddig csak a csòk ès ilyen egymàsra fekszünk ès taper... Na ezt mértük egyelőre mert fèltem h hazaàllít anya, mivel nàlunk szoktunk lenni mivel messzebb lakik ès nincs pènzem jegyre... De voltam nàla ès az anyukàja tudja ròla ès tök kedves volt...

2016. nov. 12. 00:14
 15/33 anonim ***** válasza:
96%
Nem megy a szovegertelmezes? Hok beszeltem en iskola? Azt mondtam erett gondolkodasu felvilagosult ember. Az aki kepes elfogadni a vallasi, kulturalis es igen, szexualis sokszinuseget ill. kulombseget. Nekem meg undorito a homofob viselkedesed es minden nornalis ember igy gondolja. Na most milesz? Ettol igazam lett? Nem feltetlen, ahogy neked sem. Ha valaki nem olyan mint te az rossz, hat eleg nevetseges es egoista gondolkodas.
2016. nov. 12. 00:16
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo! Szoval a szexualis vonzalom is megvan, valoszinuleg biszexualis vagy, esez teljesen rendben van:) a szuloknel az elfogadas nehez ut, foleg havallasosak is. Sok erot kivanok ahoz h vegig tudd csinalni. Nembiztos h valaha is elfogadjak, de neis vard el h azonnal minden rendbejon, hosszu ido lesz nekik is ha sikerul es hajlamosak ra
2016. nov. 12. 00:18
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszi :) am pont azt írtam h nem vallásos. Lànyok is tetszenek de ők másként. Sztem összetudnék jönni lánnyal de nem érzem ezt a melegséget ès szeretetet feléjük. De szépek csak más, nagy. Viszont én nem nézek ki melegnek, meg testben is jó volt, mondjuk fociban nem mert azt utálom, de jól kosarasok.
2016. nov. 12. 00:25
 18/33 A kérdező kommentje:
Szal tesiben is jó vok csak fociban nem mert azt utálom de kosárban jó vok. Bocsi, a tolom kijavít mindent....
2016. nov. 12. 00:27
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

"Apád hazajön, és kitapossa a beledet te ratyi."

LOOOOOOOOOOOL:DDDDDDDD de szemét vagy

2016. nov. 12. 01:30
 20/33 anonim ***** válasza:
96%

Undorító ez a sok gyűlölködő ember:/

A fiú csak segítséget kért, és bár megvan a jogotok a véleményetek kinyilvánításához de nem azt kérdezte, hogy mit gondoltok a melegekről, úgyhogy légyszíves lapozzatok vissza mert senkit nem érdekel, hogy itt vezetitek le a feszültségeteket.

2016. nov. 12. 02:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!