Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tizen ismerem a fiút, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizen ismerem a fiút, akivel 3hónapja viszonyom van, idő közben beleszerettem, tuok róla mindent, azt is h élettársa van. Tudom csúnya amit művelünk, de szeretem, és érezteti velem, h ö is engem. Reménytelen?

Figyelt kérdés
Van rà esèly, h elhagyja értem a párját, v zárjm le a kapcsolatot vele?

2012. máj. 24. 23:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Zárd le a kapcsolatot nem fogja elhagyni az élettársát te csak potlék vagy
2012. máj. 24. 23:09
 2/12 A kérdező kommentje:
köszike a válaszod,de még is velem tölt több idöt..
2012. máj. 24. 23:13
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Persze b@zd+ ,nyugodtan tedd tönkre egy ember életét te büdös qrva.
2012. máj. 24. 23:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor kérd meg rá hogy hagyja ott ha nem teszi meg érted hagyd ott te és lépj tovább
2012. máj. 24. 23:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Mindenhez két ember kell,miért lennék az?
2012. máj. 24. 23:18
 6/12 A kérdező kommentje:
#4 jogos,csak nem szeretném elvesziteni :)
2012. máj. 24. 23:22
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Max. akkor fogja otthagyni az élettársát, ha a nő rájön és kirúgja. Sajnos tapasztalatból tudom, volt élettársamnak is volt egy nője mellettem, csak rájöttem és kidobtam.

Azért gondolkozz el azon, hogy ha ezt most megteszi az élettársával, akkor veled is ugyan úgy meg fogja tenni, ha esetleg összejöttök!

2012. máj. 24. 23:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha annyira akarta volna, már rég otthagyta volna..tehát : az életben nem fog téged választani.Keress olyat,akinek nincs nője.
2012. máj. 24. 23:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Nincs általános forgatókönyv, tudnák mondani mindenféle verzióra példát.

Tégy úgy, ahogy Te a leghelyesbbnek érzed!

2012. máj. 24. 23:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Igeen,belegondoltam,jártam már igy én is,nekem sem esett jol,de engen sem nézett senki. Sosem álltam le senkivel,akinek párja volt,sőt.... de ez igy alakult.
2012. máj. 24. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!