Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csúnya, annak van esélye valami normális kapcsolatra?
Lehet kicsit kétségbeesettnek tűnik a kérdés, de komolyan érdekel.
És most nem szimpla szexre gondolok, mert az található így is, annyi a perverz. (De nem is feltétlenül szerelemre. Szimplán jó viszonyra vagy barátságra. Végső esetben csak párkapcsolatra.)
Viszont emberi kapcsolat szerintem képtelenség. És hiába írnátok, hogy akkor ismerkedjek saját "súlycsoportomban", mert ott teszem. Csak éppen nekik is a külső számít (ő maga mondjuk hiába néz ki kevésbé jól, persze relatív, de példákat most inkább nem írnék). A másik oldalon meg csak a hülyék vannak.
Kíváncsi lennék a véleményetekre vagy arra, hogy nektek ez hogyan működik. :)
Először arra lennek kíváncsi, hogy miért van a hörcsög is odaírva? :D
Nem állítom azt, hogy valaki nem lehet csúnya, mert sajnos ez nem így van. Viszont bátorítani tudlak, hogy ne add fel a keresést. :)
Én magamat átlagosnak tartom, egyesek szerint jól nézek ki, másoknak nem ilyen srác jön be. De vannak olyanok, akiknek a külső csak másodlagos. Nem mindenki sekélyes.
Ezt hosszú lenne megmagyarázni.
Az a helyzet, hogy nem bízok meg abban, aki azt mondja, hogy bejövök neki. Szerintem annyira szexéhesek, hogy bárkire rámondanák. És ők nem is az én korosztályomban vannak.
Nem feltétlenül tartom persze felületesnek azt, akinek fontos a külső. Csak kicsit bosszantó. Főleg ha olyan mondja, aki kinézetben szintén nem egy adonisz. (Persze őket sem ítélem el miatta, megértem, stb. Csak attól engem még bosszant.) :D
Az még rosszabb, amikor nem akar megbántani és ezért nem meri megmondani, inkább jön valami ökörséggel...
Na mindegy. Próbálok jól hozzáállni.
Oké, ez aranyos. :)
De a gimit én már lehagytam 5 éve. Igaz a helyzet azóta nem sokat változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!