Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteronak tartom magam, de beleszerettem egy fiúba. Elmondtam anyunak aki nagyon kiakadt és nagyon csúnya dolgokat mondott nekem ) : mit tegyek? 18f
Figyelt kérdés
a suliban ismertem meg a fiút, ő 10. es én most fogok végezni a sulival, és anyunak elmondtam, mert annyira jól éreztem magam, és nem sült el jól. azt mondta hogy lehet szíjjal kellett volna vernie kölyökként, és mert apámat azzal verte az apja és beelől hú de jó ember lett, meg hogy 2 évvel fiatalabb nálam, és hogy húúú ne hogy meglása itt mert ha meglátja rámhívja a rendőrséget, és hallani sem akar erről többet... mindezt úgy képzeljétek h nem vallásos család vagyunk, és mégis... pedig anyuról azt hittem nincs baja a melegekkel. nem tudom apám mit szól majd, bár már eltelefpnálta neki, de ő kint van hollandiában. viszont jövőhéten jön is haza. :( mit tegyek? borzalmasan érzem magam.2016. nov. 11. 23:45
1/33 anonim válasza:
Lehet, hogy en nem ertettem jol: hany eves a fiu? 10 eves vagy ket evvel fiatalabb nalad?
2/33 anonim válasza:
Én belga hercegnek tartom magamat.
3/33 anonim válasza:
Nem kellett volna elmondanod anyudnak. Amíg csak tetszik a srác, de nincs köztetek komoly párkapcsolat, addig csak feleslegesen szítod a tüzet magad körül.
4/33 A kérdező kommentje:
2 évvel fiatalabb nálam. 10.-es én 12.-es vagyok.
2016. nov. 11. 23:50
5/33 A kérdező kommentje:
már van köztünk kapcsolat, mivel facebookon sokat beszélgettünk és mivel ő a fiúkat szereti én nekem meg irtóra bejön, már amikor idekerült idén év elején megláttam elsőre tudtam h muszáj megszereznem facen, mert hihetetlen aranyos. nagyon sok olyyan vonása van amiért oda vok meg vissza is. pl ahogy a pulcsijába visszahúzza a kezét ha fázok meg olyan szép ujjai is vannak mittom én, irtó cuki meg minden... ^^ szal facen mi már megbeszéltük hogy akkor járunk.
2016. nov. 11. 23:52
6/33 A kérdező kommentje:
*fázik*
2016. nov. 11. 23:53
7/33 anonim válasza:
12.es létedre elég nyomorékul fogalmazol...megértem anyudat teljesen. Én is szíjjal vernék ilyen divatb*zit
8/33 anonim válasza:
Most oszinten! Azt irtad, hogy 18 eves vagy. Nem kene mar kinoni ebbol a " ^^, mittomen " korszakbol?
U.i.: minden bantas nelkul
9/33 A kérdező kommentje:
nemtudom, nekem nincs bajom vele :D
a másiknak meg sajnálom hogy diszleksziás vagyok... bocsánat érte.
2016. nov. 11. 23:58
10/33 anonim válasza:
Ne foglalkozz a homofóbokkal, nem értenek azok semmit. A fiúval meg sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!