Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esely arra, hogy meleg a legjobb haverom?
Elore koszi ha elolvasod, es kulon koszi ha meg irsz is velemenyt. :)
Egyetemistak vagyunk, raadasul szobatarsak is. Van par furcsa szokasa, pl amikor tanulunk, szinte mindig ugy ul, hogy a labunk osszeerjen, es leven hogy meleg vagyok, engem nem zavar, ezert nem is huzodok el, neha jobban oda is simulok hozza, de egyaltalan nem zavarja. Minden orat akkor vett fel mint en, minden gyakorlaton egyutt vagyunk, mindenhova egyutt jarunk. Amugy folyton okorkodunk, bunyozgatunk, csipkelodunk, oltjuk a masikat. Ha hozzam szol, mindig testi kapcsolatot letesit azaltal, hogy megfogja a vallam, a combom, vagy a kezem. Massal nem csibalja ezt... Tovabba nagyon igenyes, a hajaval mindig sokat szoszmotol, felsotestet rendszeresen szorteleniti (emiatt mar tobbszor is nyaggattak engem masok, hogy szerintem meleg-e, szoval nem csak bennem merult mar fel a kerdes). Ha egy jo csajt lat megjegyzi ugyan, hogy huu de megfektetne meg ilyenek, de tekintettel arra, hogy en is ezt csinalom olykor, amikor olyan tarsasagban vagyok, ahol nem tudjak, hogy meleg vagyok, nem veszem biztosra, hogy hetero. A lanyoknal nincs nagy sikere annak ellenere hogy baromi jokepu, neki csakis az elerhetetlen no kell, igy vegul senkije sincs, ezt megis azzal magyarazza, hogy neki jo az egyedullet. Ket-harom havonta latom, hogy bulikban kavar 1-2 csajjal, de basszus, en tobb lannyal kavarok meleg letemre ennyi ido alatt (nem vagyok bi, csupan igenylem a csokolozast, es ismerosok elott nem csokoloznek fiuval).
A fo problema, ami miatt a kerdest is kiirtam: nemreg elmondtam neki, hogy meleg vagyok, mert mar kezdett kicsit zavarni, hogy olyannyira megkedveltem ot, hogy mar egy egyszeru erintesetol is bebizseregtem, es gondoltam, hogy majd kicsit undorodik tolem, es abbahagyja. De nem tette. Meglepodott, de latszolag elfogadta, aznap kicsit feszult volt a viszonyunk... 10 percig. Utana ugy viselkedett, mintha csak annyit mondtam volna, hogy bakfity. Ugyanugy elkezdett velem bunyozni es ugyanugy nevettetuk egymast, es en tokre lesokkolodtam. Egy hetero ilyen esetben nem figyelne arra hogy kerulje a meleg baratjat? Legalabb a testi erintkezest? Ugyanugy mellem ul, osszeer a labunk, ha hozzam szol ugyanugy megerint. Tobbszor is elofordult hogy vagy fel percig neztunk egymas szemebe, en mindig elnevetem magam a vegere, ilyenkor korbenez, hogy van-e valaki a szobaban es (mivel mindig volt rajtunk kivul mas is) abbahagyta es folytatta amit azelott csinalt. Sok idot tolt egyebkent felmeztelenul a szobankban (nem csak ketten vagyunk szobatarsak), van hogy tanulas kozben is felmeztelen es simogatja a kopasz mellkasat, en meg masnap szar zh-t irok, mert nem tudok a tanulasra koncentralni...xd
Szerintetek lehet meleg?
Bocsi nagyon hosszu lett, koszi ha vegigolvastad! :)
Huuu, de izgiii :D alig vártam, hogy megint legyen ilyen kérdés, lássuk csak, kedves, foglalkozik a hajával, probál csajozni ellenben, tapizik és szeret simulni, uhum :) igen ezek sajna nem elég jo bizonyítékok :/ hm... nem tudom mi lenne jo, a szöveg, vagy valamit csinálni, nekem tetszik az az ötlet, hogy mondod, hogy "Bár meleg lennél" :D meg az is tetszik amit az előző irt :D bár már ahogy leirta, hogy megpuszilni a nyakát meg ilyenek phuu :$ zavarba jöttem, milyen jo lehet csokolni annak a srácnak a nyakát akit szeretném, hogy meleg legyen, de vissza a kérdésre, öm... huzos :D jo lenne közelebb kerülni hozzá, meg az, hogy vannak mások is, meg van szobatársatok, az annyira kellemetlen :D kettesben lehet rádugrana kérdezés nélkül, najoo nem biztos :D én örrülné neki hehe ^^, :D meg te főleg örülnél neki, pls majd ird meg, hogy ha sikeres az akcio és végig tapizhattad a testét, meg minden :3 érdekel nagyon mi lesz :D
21/f
néhányatok olyan idegesítő stílussal fogalmaz hogy nem bírom végigolvasni:D
gondolom ez is egy hasonló hú végül nagyon bohókás-cuki-romantikus módon összejöttünk kamusztori lesz
Szia!
Gondolom, nem csak én várom a beszámolódat, hogy mik történnek mostanában veletek.
Tudod, hogy a kudarc is érdekel minket, meg az is, ha siker koronázza a próbálkozásodat!
Jó lenne, ha, mint egy naplóba, leírnád a próbálkozásaidat, és arra hogy reagált. Olyan szépen írsz, hogy élvezetes olvasni!
igeeen
één is várom a folytatást!
Ezeket sose tudhatod meg hacsak tenyleg nem mondja el oszinten :D addig tenyleg vannak olyan hetero sracok akik szeretnek szorakozgatni, vagy full komoly melegek akik meg nem.. :)
Nalunk a tarsasagban 2 meleg srac van (koztuk en) es pl mivel en jobban vagyok a hetero sracokkal mint o ezer valoban elneznek nekem mindent :D pl ha reszegen az olebe ulok az egyik sracnak aki ilyen nagy gyuros es bnoje van, akko csak atolel es hagyja h ott uljek. A masik meleg sracnak azt se hagyna h hozza erjen :DD
Sajnos se kudarc se siker. Egyelőre.
A mostani héten kicsit úgy éreztem, hogy kerülte a társaságomat, úgy értem, nem vagyunk összenőve - nyilván. Csak most kicsit többet foglalkozott 1-2 igazi nőcsábász haverjával (akikkel amúgy nem nagyon találtam meg a közös hangot), de ezt nem is bánom. Ugyanis a szobatársam viselkedéséből azt szűrtem le, mintha kicsit keresné önmagát. Ami jó. Tekintettel arra, hogy neki még van esély megtalálni a heteró önmagát. Ezért is örülök valamennyire (persze bizonyos szinten zavar is), hogy most több időt töltött a full heteró haverjaival.
Ne értsen senki félre, nem vagyok elkenődve emiatt. Mert ha velem van, ugyanúgy, közvetlenül viselkedik, meg a baráti viszonyunk sem csorbult egyáltalán. Sőt ezen a héten esténként egy csomószor így alakult, hogy a másik két szobatársam nem volt velünk, így tudtunk ketten filmezni, ilyenkor óvatosan ugyan, de egyszer-egyszer beszólogatott az identitásom miatt, és én is csak nevettem ezen. (DE amúgy "őt egyáltalán nem érdekli a homoszexualitásom" - persze ezzel is csak magamat győzködöm..xd) Mindegy is, ilyenkor kellett volna bevállalnom 1-2 tippet, amit tőletek kaptam, csak egyszerűen nincs bennem elég mersz, hogy mindent egy lapra tegyek fel, mert azért lássuk be, elég végletes opciók is bekövetkezhetnek. És inkább látnám akár nővel, csak ne utáljon meg. :D
Én most olvastam el ezt az egész sztorit, és annyira jó :)
szerintem valamennyien rejtett vágyainkat éljük meg ebben a történetben, és várjuk a folytatást :)
Nekem is tudja a legjobb barátom rólam, de sosincs testi kontaktus a kézfogáson kívül.
Szóval ha van folytatás vagy fejlemény esetleg, hátha jól alakul minden :)
21/fm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!