Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha még 1. gimiben voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még 1. gimiben voltam egyszer együtt egy emo fiúval, mondhatni jártunk év végéig, akkor hogy hogy végül nem lettem meleg? Van barátnőm, bár bevallom, vele volt a legjobb és néha ma is nagyon hiányzik.26f

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 02:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy meleg vagy és elnyomod vagy csak simán biszex vagy :D
2016. szept. 8. 02:39
 2/5 A kérdező kommentje:
jah igen, úgy lett vége, hogy elköltöztek.... egy ideig neten volt kapcsolat de aztán valahogy megszakadt, főleg miattam, féltékeny voltam őt hibáztattam és minden, besokaltam...
2016. szept. 8. 02:39
 3/5 A kérdező kommentje:
viszont nem jönnek be a férfiak. csak a szép nők. de ő akkor nagyon tetszett és nagyon szerelmes voltam bele. mondjuk anyukám nagyon boldog hogy végül normális irányba indultam el...
2016. szept. 8. 02:40
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Sajnálom, hogy ilyen anyukád van. :(

Meg azt is, hogy elvesztetted a szerelmedet. :(

Egyébként, ha lányokkal is élvezed a dolgot, szerintem valószínű, hogy biszex vagy.:)

Sok erőt kívánok neked, hogy túllégy a barátodon. :)

2016. szept. 8. 06:29
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Te dugtad őt vagy ő téged?
2016. szept. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!