Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek van esely arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esely arra, hogy meleg a legjobb haverom?

Figyelt kérdés

Elore koszi ha elolvasod, es kulon koszi ha meg irsz is velemenyt. :)

Egyetemistak vagyunk, raadasul szobatarsak is. Van par furcsa szokasa, pl amikor tanulunk, szinte mindig ugy ul, hogy a labunk osszeerjen, es leven hogy meleg vagyok, engem nem zavar, ezert nem is huzodok el, neha jobban oda is simulok hozza, de egyaltalan nem zavarja. Minden orat akkor vett fel mint en, minden gyakorlaton egyutt vagyunk, mindenhova egyutt jarunk. Amugy folyton okorkodunk, bunyozgatunk, csipkelodunk, oltjuk a masikat. Ha hozzam szol, mindig testi kapcsolatot letesit azaltal, hogy megfogja a vallam, a combom, vagy a kezem. Massal nem csibalja ezt... Tovabba nagyon igenyes, a hajaval mindig sokat szoszmotol, felsotestet rendszeresen szorteleniti (emiatt mar tobbszor is nyaggattak engem masok, hogy szerintem meleg-e, szoval nem csak bennem merult mar fel a kerdes). Ha egy jo csajt lat megjegyzi ugyan, hogy huu de megfektetne meg ilyenek, de tekintettel arra, hogy en is ezt csinalom olykor, amikor olyan tarsasagban vagyok, ahol nem tudjak, hogy meleg vagyok, nem veszem biztosra, hogy hetero. A lanyoknal nincs nagy sikere annak ellenere hogy baromi jokepu, neki csakis az elerhetetlen no kell, igy vegul senkije sincs, ezt megis azzal magyarazza, hogy neki jo az egyedullet. Ket-harom havonta latom, hogy bulikban kavar 1-2 csajjal, de basszus, en tobb lannyal kavarok meleg letemre ennyi ido alatt (nem vagyok bi, csupan igenylem a csokolozast, es ismerosok elott nem csokoloznek fiuval).

A fo problema, ami miatt a kerdest is kiirtam: nemreg elmondtam neki, hogy meleg vagyok, mert mar kezdett kicsit zavarni, hogy olyannyira megkedveltem ot, hogy mar egy egyszeru erintesetol is bebizseregtem, es gondoltam, hogy majd kicsit undorodik tolem, es abbahagyja. De nem tette. Meglepodott, de latszolag elfogadta, aznap kicsit feszult volt a viszonyunk... 10 percig. Utana ugy viselkedett, mintha csak annyit mondtam volna, hogy bakfity. Ugyanugy elkezdett velem bunyozni es ugyanugy nevettetuk egymast, es en tokre lesokkolodtam. Egy hetero ilyen esetben nem figyelne arra hogy kerulje a meleg baratjat? Legalabb a testi erintkezest? Ugyanugy mellem ul, osszeer a labunk, ha hozzam szol ugyanugy megerint. Tobbszor is elofordult hogy vagy fel percig neztunk egymas szemebe, en mindig elnevetem magam a vegere, ilyenkor korbenez, hogy van-e valaki a szobaban es (mivel mindig volt rajtunk kivul mas is) abbahagyta es folytatta amit azelott csinalt. Sok idot tolt egyebkent felmeztelenul a szobankban (nem csak ketten vagyunk szobatarsak), van hogy tanulas kozben is felmeztelen es simogatja a kopasz mellkasat, en meg masnap szar zh-t irok, mert nem tudok a tanulasra koncentralni...xd

Szerintetek lehet meleg?

Bocsi nagyon hosszu lett, koszi ha vegigolvastad! :)

2016. nov. 4. 23:18
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Azért van szükség a látszat heteróságra, mert a társadalom, amiben élünk nem túl elfogadó e téren. A szórakozóhelyeken pedig mindig van olyan csőlátású, aki nekimegy két srácnak, ha éppen csókolóznak. Illetve még én is csak nemrég fogadtam el az identitásomat (homofób családi okok miatt).

A kavarás számomra kicsit olyan, mint egy kézfogás, akármennyire hülyén hangzik. Az csak a pillanat miatt kell.

Köszönöm a biztató válaszokat! :)

2016. nov. 5. 13:08
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Az addig oké, hogy most beszélgetsz csajokkal a buliban, de még csókolózol is. Nem gondolod, hogy ez már egy kicsit túlzás? Mi történik akkor, ha a csaj akivel éppen smárolsz szerelmes lesz beléd? Majd lekoptatod valami indokkal, mert biztos nem fogod megmondani neki, hogy meleg vagy. Beszélgess csajokkal stb de ne csinálj olyan dolgokat amivel árthatsz a másiknak.

19/Feminin/Passzív

2016. nov. 5. 13:27
 13/34 A kérdező kommentje:
Jó ez igaz, de igazából nem ez a lényeg, buliban meg csak tánc közben kavarok, beszélgetni a hangos zenétől szinte lehetetlen, még a nevemet sem tudják, nem hogy még belém is szeressenek. :D
2016. nov. 5. 14:45
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
nem, egy heteto sem távolodik el ilyenkor tőled ha tényleg jó barátod. nekem is a hetero barátaim ugyam ezt csinálják, ennyiből nem tudám megállapítani senkiről. biztos választ tőle fogsz kapni, nem tőlünk
2016. nov. 5. 16:01
 15/34 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszod, én azt hittem ilyenkor kicsit távolságtartóbbak a heterók, de ha személyes tapasztalat alapján állítod az ellenkezőjét, akkor elhiszem neked.
2016. nov. 5. 16:30
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

amúgy kérlek majd írd le, hogy mi lett a végkifejlet, mert ez engem nagyon érdekel :)

imádom a melegeket, olyan cukik vagytok :D :P

20/L

2016. nov. 5. 22:01
 17/34 A kérdező kommentje:
Haha okes. :D
2016. nov. 5. 22:12
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha nem is meleg, egy kis hajlam bizti, hogy van benne! ;)

Próbáld te is többet megérinteni, nézd mit reagál rá.

Mióta vagytok barátok? ^^

Am..miért nem kérdezed meg, hogy "Gondoltál már arra, hogy kipróbáld fiúval?".

Ha furának tartja a kérdést, akkor vicceld el, hogy "Ugyanmár csak vicceltem, mit gondolsz, majd ilyenekkel faggatom a legjobb haveromat?" stb :D

Ha ez sem jön be, akkor talán az lenne a legjobb, ha várnál, vagy szemtől szembe megkérdeznéd, elmagyaráznád őszintén, mit érzel, stb.

Nem tudom az utóbbihoz nálad mennyi bátorság kéne, de nálam elég sok :DD

Majd írd le a fejleményeket, mert nagyon kivi vagyok! ^^

UI.: Rettentő cukik vagytok! :33

14/L

2016. nov. 6. 09:14
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon aranyosnak tűntök, pont mint én és a legjobb haverom..

Én meleg/biszex vagyok, ő pedig hetero.

Hallod, köztünk már szexuális érintkezés is volt, mégis biztosan tudom, hogy hetero.

Vannak ilyen heterók, akik ha annyira jóban vagytok, eltűrik a szarságainkat. Az én barátom is pont ilyen szerencsére.

Mi is bújtunk már össze, aludtam a mellkasán, ha részegek voltunk akkor csináltam is neki kézzel.. Egy darabig hagyta meg élvezte, aztán mikor bekapcsolt az agya szólt, hogy nem kéne.

Tehát valóban van ilyen.

Sokszor rákérdeztem már nála a dologra, teljesen állítja, hogy hetero, szerintem biszex ugyan de ez illik a te esetedre is. Mert lehet hiába kérdezed meg tőle a dolgot, előfordulhat, hogy heteronak vallja magát. A kérdezősködés helyett próbáljátok ki, hogy isztok egy kis pezsgőt pl sikeres vizsgát ünnepelve és amikor már ót éreztek kicsit rányomulsz. Megsimítod a combját, vagy birkózáskor kicsit pihiztek és akkor az oldalát, vagy az arcát. Ha veszi a lapot és benne lenne a dologban, akkor hagyni fogja, és adhatsz puszit a nyakára, vagy hasonló.

Szerintem nem kell elmondanom mit kell csinálni. Ezeket már kipróbáltam. Hozzáteszem, nálam mint pozitív megerősítésként vált be, és mégis hetero. :D :D

Ha szeretnél üziben írhatsz és beszélgethetünk.

Üdv, egy 24 éves egyetemista :)

2016. nov. 6. 10:13
 20/34 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Basszus most nagyon irigy vagyok.. :D

Már csak ennyivel is beérném a barátom esetében, ha néha történne valami..:)

2016. nov. 6. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!