Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ma megtudtam, hogy az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A§Vi kérdése:

Ma megtudtam, hogy az egyik legjobb barátom meleg. Hogy reagáljam ezt le?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma a legjobb fiu barátom,akit csak 2 hónapja ismerek,osztálytársam,elmondta, hogy meleg. Óra alatt történt ez ,mondta,hogy fontos dolgot akar elmondani,s ne reagáljak arra amit mond. Azt mondta meleg. Az elején azt hittem,hogy csak viccel de ahogy beszéltünk tovább rájöttem , hogy mégis komoly.. Az osztályból még egy lány tudja aki 9éve osztálytársa.. Arra lennék kíváncsi,hogy ezt hogxan kellene lereagáljam,mit tegyek,zovábbra is próbállok ugyanúgy viszonyulni hozza mint eddig,a másik lánnyal megbeszéljem-e ezt a dolgot?

2016. okt. 19. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Attol h meleg ugyan az az ember akit ket hetebismertel, ettol nem valtozik semmi, csak meg bizalmasabb lett a kapcsolatotok:) enis elmondtam nemreg a legjobb baratomnak, teljesen megerto voltnes az o szemeben ettol nem valtoztam meg, hisz eddig is meleg voltam csak nem tudta, szoktunk beszelgetni is rola es sokat viccelodunk:D a lenyeg h o ettol ugyan az aki eddig, nemkell h valtozzon semmi koztetek. Sok sikert es hosszu baratsagot:)
2016. okt. 19. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tudom csak mondani, mint az 1-es!

Attól Ő még ugyanaz a srác, mint volt!

2016. okt. 19. 16:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam,köszönöm :)
2016. okt. 19. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülj, hogy 2 hónap után a bizalmába fogadott!

Én 2 év után sem mondtam volna el osztálytársnak, személyesen nem, ha rájön az ő dolga de nem beszéltem volna róla.

2016. okt. 19. 17:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is ezen lepődtem nagyon meg, hogy ennyire bír és megbízik bennem :)
2016. okt. 19. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Negatív irányban sehogy se.

A barátod, és ő is annak vall Téged, így a bizalmába fogadott. Ettől még semmi sem változik köztetek -csak "megszabadult egy tehertől" irányodban.

Nekem is van egy barátom, aki egyben kollégám is. Egyszer csak "nyitott", bevallotta a másságát (hú, remélem, sikerül PC-nek maradnom, eszem ágában sincs senkit sem megbántani).

Sőt, bemutatta a párját is.

Mi változott? Semmi. Ugyanolyan barátom maradt. Ugyanúgy eljárunk sörözni, biliárdozni, satöbbi, és megmaradt a munkatársi jó viszony is.

2016. okt. 20. 19:03
 7/7 Bobi69 ***** válasza:
100%
semennyire, téged nem akar felszedni, ne érdekeljen
2017. szept. 24. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!