Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ebből? A legjobb barátom is meleg?
A kérdés összetett, nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, aki egy félénk, visszahúzódó és full passzív, de nagyon cuki srác. Nem kezdeményez semmiben, így ezen a téren se várható el ez.
Mikor filmet nézünk átszoktam ölelni. Mindig odabújok hozzá, nagyon közel vagyunk egymáshoz. Együtt is aludtunk párszor egy egyszemélyes ágyban, igaz nem öleltem át alvás közben.
Rengeteg időt töltünk együtt, és olyan jól esik átölelni és közben simogatni a hasát, kezét, combját, és kissé suttogva, meghitten beszélgetni. Nem volt barátnője, ahogy nekem se.
Szerintetek ő is szeret, de lehet azt hiszi csak játszadozok vele? Mit kéne tennem? Megbeszéljem vele? Megkérdezzem megcsókolhatom, vagy egyből csókoljam? A faroktapizást szerintem kerüljük, mert nem akarok kockáztatni.
Biztos hogy meleg?
Ha igen,akkor próbálkozz. Kérdezzd meg,hogy bejösz e neki, vagy hogy mit tenne ha megcsókolnád.
Minden tisztelettel, szerintem ez már bőven a bu ziság kategóriája részéről is.
Én átlagos, normális heteró srácnak tartom magam és nem tudom elképzelni hogy egy heteró férfi átölelje a barátját filmnézés közben, meg odabújjanak egymáshoz. Meg egyszemélyes ágyban alszanak ketten. A heteró férfiak közül az egyik inkább a földön aludna, mint ez...
Átölelés, simogatás. Mi a fene? És te tényleg azt hiszed hogy lehet heteró?
Mindketten hatalmas homók vagytok, ez csak egy vak ember számára nem lenne nyilvánvaló. Miért nem próbálkoztál nála eddig?
1:
"Biztos hogy meleg?"
Te jól vagy? Elolvastad amit a kérdező írt a másik srácról?
5
Az hogy mit olvasol ebben a témában az nem releváns, inkább hogy te magad személyesen mit éltél meg
Ha meg lány vagy, akkor egyáltalán miért szólsz a témához? Férfiként meg te is tudod hogy mit szoktál a barátaiddal csinálni és mit nem?
Én meg olvastam hogy a lányok közül a barátnők szeretnek csak úgy leszbizni néha egymással, mert jó érzés, de ettől még nem szerelmesek egymásba csak elvannak. Na tessék, én meg ilyet olvastam. Pedig pont olyan fas zság amit te olvastál, mint amit én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!