Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meleg?! Elég fura helyzetbe kerültem. AZ egyik legjobb barátommal 1 iskolába járok. Már 2 éve nagyon jó barátok vagyunk, de előző héten történt valami furcsa. Többi lent kommentben
Szóval haza felé sétáltunk este 7 óra körül és szóba került 1 lány aki tetszik nekem. Erre ő ideges sőt féltékeny lett, folyton k*rvázta a lányt. Mikor rákérdeztem,hogy mért tette csak annyit mondott,hogy trolkodott.. DE kicsit gyanús,hogy meleg... pár dolog amiről ezt gondolom..
1. Mindig amikor köszönöm nekem csillognak a szemei meg mosolyog mintha szerelmes lenne belém.. (én HETERO vagyok)
2. Sose beszél lányokról csak fiúkkal beszél.
3. Sokszor tesz célzásokat.. pl: A farkam is világít (kértem,hogy vegye elő a zseblámpát)
Szerintetek meleg? Ami még elég fontos,hogy én 16 vagyok ő 13, + én hetero vagyok. Folyton engem b*zizik szerintem ezzel próbálja magát fedezni. Lány barátom szerint viszont még ő maga se fogadta el,hogy meleg.
Mindenképpen beszélj vele.
Tisztázzátok. Féltem a srácot, mert még jobban belédzúg, és nagyon rossz lesz neki.
Beszéld meg vele, hogy tőled semmire ne számítson, csak az őszinte barátságodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!