Mit kezdjek a legjobb haverommal ha ezek a tulajdomságai zavarnak?
Jól kijövünk, de nagyon furcsa és olyan dolgokat csinál ami eléggé gusztustalan, visszataszító és egy jól nevelt ember nem csinálná. (Ezeket konkrétan inkább nem sorolom fel itt)
Ezek engem zavarnak, de mégis nagyon bírom őt fontos,hogy van, de az ilyen jellegű gázos dolgait nem tudom elfogadni.
Én vagyok rossz barát? Vagy el kene fogadnom, hogy ilyen,ha o a legjobb haverom?
Érzésem szerint ha valós barátságról van szó, amilyet Miquel is említ, akkor belefér az őszinte beszélgetés. Mindenkit lehet figyelmeztetni, mindenkit lehet finoman jó út felé terelni, de csak diplomatikusan.
A legtöbb ember ott szúrja el, hogy segítő, jóindulatú figyelmeztetésnek szánja ugyan, de fölényes, leoltó, észosztó, megalázó stílusban teszi és utána csodálkozik az ő kis 'segítő' jószándéka siket fülekre talál.
Ha van egy jóbarát, el kell fogadni feltétel nélkül,mde ha pl nyilvánosan túrja az orrát, szellent, böfög, szipog stb stb, akkor azért NEM BÁNTÓAN, de fel lehet hívni a figyelmét arra, hogy ezek a dolgok nem feltétlenül váltanak ki jó érzést mindenkiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!