A legjobb baratnom megharagudott ram egy olyan dologert amirol szerintem nem tehetek? Szerintetrk jogos? Mit tegyek h megbocsajtson?
Patt helyzet, valaki úgy is durcás lesz...
Nézd, szükségetek van a pénzre, ezt a barátnődnek is meg kell értenie és ha tényleg a barátnőd, akkor megérti. Múlt évben nem tudtam elmenni a szülinapjára, mert dolgoznom kellett konkrétan ennünk sem volt mit, megértette és nem hisztizett, később mikor helyre rázódtunk anyagilag bepótoltuk egy csajos nappal, ezt ti is megtehetitek majd. :)
A masodik emberkenek: siettem az irassal boccs.
A tobbieknek: koszi a valaszt:')
Az elos kerdezonek: hat sok mindenben. De nem szeretek vele veszekedni mert legalabb most nem veszekednek apaval es most egy ideje rendbe van minden. Nem akarom elcseni.
A 3. Kerdezonek meg: felek h ha bocsanator is kerek akkor is sertve erzi majd magat es nem lesz jobb a dolog..es nagyot csalodott bennem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!