MayaMia13 kérdése:
Van 1 nagy baj a legjobb barátom (fiú) nagyon megharagudott rám?
Figyelt kérdés
Na tehát az van hogy csináltunk a b.nőmmel 1 kamu facebookot és ott megakartuk szivatni..olyannal h bemutatkozunk neki meg minden és össze akartunk vele jönni..de én szeretem tehát nem rossz akarásból csináltam szimpla viccnek indult és bevetettük a titkot titokért módszert és elmondtam ő nagyon megharagudott és a barátjának azt mondta (akibe 1ébként szerelmes vagyok) hogy holnap a suliba kést hozbe és a nyakamra fogja..2014. jan. 14. 19:46
1/3 anonim válasza:
Ha behoz kést a suliba, akkor már simán ki lehetne csapatni onnan. XD Mekkora egy szadista már. XD Am szerintem ne vedd komolyan.
2/3 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy képes vagy azt a fiút a legjobb barátodnak nevezni. Nézzél már magadba... Miért kell szívatni a "legjobb barátot"?
"de én szeretem tehát nem rossz akarásból csináltam"
Aha, persze... Ne mentegetőzz.
Azt a kést nem csak odanyomni kellene a nyakadhoz...
3/3 anonim válasza:
Érdekes fogalmaitok lehetnek a barátságról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!