Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem belém szeretett a barátnőm, szerinted?
Bár régen voltam fiatal, nem hiszem hogy igazán hasznos választ tudok adni, de remélem azért segít. :)
1. Attól, hogy volt már lánnyal, még nem biztos, hogy leszbikus, (lehet biszexuális is, de ezen felül sok egyébb (pl. panszexuális)), ezt azért jó tisztázni, mert így őt magát is könnyebb megérteni.
2. Ha vonzódik is a saját neméhez valamennyire,nem biztos, hogy az esete vagy, attól sem ha esetleg ajánlatot tett, lehet hogy csak poén volt, heteroszexuális lányok (némelyik) is viccelődnek ezzel. (Bár ezt igazából akkor lehet megállapítani, ha hallottad élőben.)
3. Lehet, hogy egyáltalán nem szexuális töltetű a téma. Talán teenager hangulat ingadozás, talán más fajta emberre van most szüksége, nem rád. (Ne vedd sértésnek, tényleg. :) ). Lehet, hogy a családjával van valami.
Ha jóban vagytok a legjobb ha őszintén megbeszélitek, mondjuk egy kávé/süti mellett. Hívd el te. :)
30N
Nekem is a Fakig it jutott eszembeXD.
Amúgy szerintem az a lehetőség is lehet, hogy kicsit sokat vagy a pasiddal, és úgy érezte, elhanyagolod. Ezt csak így ismeretlenül mondom. Én anno a párommal jártam így. Elhanyagolt, fontosabb volt neki más, én meg vérig sértődtem persze. Nálatok nem lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!