Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy éjszaka nem szexelek minimum 5 pasival, akkor hiányérzetem van. Ez elítélendő?
Eléggé hozzászoktam,hogy járok bizonyos szórakozóhelyekre,meleghelyekre.Átvettem az ottani szokásokat,hogy ha megvolt pl.a szex ott a pasival,akkor megyünk tovább másik terembe és ott megint új pasit keresünk.Ez így megy ott egyfolytában,ki meddig marad ott és kinek mennyi partnere akad,de ez a fő irányvonal.
Ha egy nap csak 1 vagy 2 pasival szexelek,akkor olyan "hiányérzetem"van.Mintha elmulasztottam volna valamit.
Komoly kapcsolatra nem is gondoltam eddig,egyszerűen kirázna a hideg még a gondolatától is! Állandó kapcsolat? Azt sem tudom mi az. Meg mint írtam is,ott nincs is senkinek komoly kapcsolata úgy láttam,nem csak nekem.
Mindig az új partner varázsa,az ismeretlenség,a sötét termekben a levetkőzés,térdelés,mindig síkosítás a sok orál szex,a különböző méretű farkak nyalása,bevétele a szánkba ez számomra az igazi örömforrás.
Van ezzel még így valaki?
42-43.válasz. Nem kamuzom,nem szokásom hidd el.Igen én írtam azt a kérdést is. Mi a problémád és mi a kérdésed.
160 pasival a kérdés kiírásakor voltam,most 280 pasinál tartok, de ezt azt hiszem írtam is ott az utolsó hozzászólásomban.(278pasi).
Olyat meg én nem írtam sehol,hogy 7-8 pasi rám veri a sötétben. Igen, vannak helyek és esetek, hogy 7,8 pasival is vagyok, sőt többel is,de ezek nem hokiznak,hanem szexelek velük és igen,a végén az arcomra is élvezhetnek többek között. De, ez változó lehet,van amikor csak 1 pasi jön össze egy éjszaka alatt. Meg nem minden nap tudok elmenni ilyen helyekre sem és nem mindenütt veszem fel a női rucit.
Mi a kérdésed végülis? Egyébként sokan nem tudják elképzelni,hogy egyszer erőt kellene venni az otthon ülő és egyedűl hokizó egyénekhez, hogy elmenjenek egy-két szórakozóhelyre és kizökkentsék magukat a 0 szeszuális életükből. Higyjétek el, ott is emberek vannak, senkit nem lőnek le, senki nem különb a másiknál, ott elég jól el lehet lazulni.
Basszus, pont valaki ilyet keresek, aki csak szexpartnert keres és nem szórakozik másokkal.
18/
Hát szerintem itt nem tud adni neked "észt" senki! De ha nem vigyázol, könnyen kaphatsz AIDS-t! Én nem itéllek el amiért gátlástalanul kefélsz, mert én is megdugok egy csajt ha bejön, de nem 5-öt egy este! Persze lehet hogy még 2 csaj is bejönne! De 5?
Ez nem sok kicsit?
Próbálj meg szexológussal beszélni!
Legfeljebb jól megszopat, mert azok sem biztos hogy 100-asok! :-)
Olvasom itt a homoszexualitas kérdéseket és egyszerűen az ájulás kerülget! Valóban ennyire alapszínten vannak sokan,lehet olyanok is vannak,akik még életükben nem szexeltek.
Ilyen szűzies, "komoly kapcsolatos" kérdéseket,amit látok egyszerűen nem tudom megemészteni.
Nem akarok általánosítani, ezt csak magamra értem és magamra mondom: Mindig az új partner varázsa vonz!A félsötét termekben,amikor kelletem magam,keresztbe tett lábbal...a szoknyám egyre feljebb húzásával,sminkeléssel,ha be vagyok öltözve.
A térdelés, az ajkaimon a rúzs, a szemem kifestve...a copfos hajam lóbálása nekem nagy örömet okoz.
A partner felizgatása,kielégítése baromi jó.
Mindig vannak emberek,akiknek bejön ez a stílus ott...mindig akad partner. Még olyan nem volt egy éjszaka sem,hogy ha elmentem szórakozóhelyre,hogy nem szexeltem volna itt Bp-en.
(azelőtt meg vidéken voltam,..brrrrr....ennek az ellenkezője volt.Soha nem volt partner sehol. 1 év alatt jó ha 1-szer szexeltem).
49#. Nézd,erről a netes találkozóban bizakodó és neten szexpartnerkereső oldalakról már írtam pár hozzászólásomban. Az én véleményem röviden ennyi erről:
-Az utolsó napon vagy a tali előtt egy fél nappal a 90%-a lemondja a talit! Mondván: "bocs, valami közbejött" címszóval.
Persze semmi nem jött közbe csak az illető megijedt,beparázott még önmaga előtt is szégyenli,mit is akar valójában,hisz ő "nem is meleg".
Azelőtt én is kerestem partnert neten,de ennyi félős,kamus ijedtében még a regisztrációját is törlő hapit nem láttam.Úgyhogy ezért hagyom ki a neten való kis valószínűséggel megvalósuló randit.
Én amióta rákaptam erre a spontán élőben,megfelelő helyeken való "ismerkedésekre",megtaláltam a hokizás,álmodozás helyetti valóságos szexelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!