Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy éjszaka nem szexelek minimum 5 pasival, akkor hiányérzetem van. Ez elítélendő?
Eléggé hozzászoktam,hogy járok bizonyos szórakozóhelyekre,meleghelyekre.Átvettem az ottani szokásokat,hogy ha megvolt pl.a szex ott a pasival,akkor megyünk tovább másik terembe és ott megint új pasit keresünk.Ez így megy ott egyfolytában,ki meddig marad ott és kinek mennyi partnere akad,de ez a fő irányvonal.
Ha egy nap csak 1 vagy 2 pasival szexelek,akkor olyan "hiányérzetem"van.Mintha elmulasztottam volna valamit.
Komoly kapcsolatra nem is gondoltam eddig,egyszerűen kirázna a hideg még a gondolatától is! Állandó kapcsolat? Azt sem tudom mi az. Meg mint írtam is,ott nincs is senkinek komoly kapcsolata úgy láttam,nem csak nekem.
Mindig az új partner varázsa,az ismeretlenség,a sötét termekben a levetkőzés,térdelés,mindig síkosítás a sok orál szex,a különböző méretű farkak nyalása,bevétele a szánkba ez számomra az igazi örömforrás.
Van ezzel még így valaki?
Nem, dehogy is.
De ezt már kérdezted, és kimerítően választ is adtunk, hogy mennyire sivár az életed
Ahogy a többiek úgy én sem ítélek el hiszen ha valamire erre megtanít melegnek vagyis elfogadónak lenni a világ mocskával szemben. Eléggé sértőnek találom, ahogy mint látom elég sokan, hogy azt próbálod bemagyarázni, hogy a melegek ilyenek. Én mint 19 éves SZŰZ írom neked, hogy abban az esetben, ha én is ilyen szórakozóhelyre kerülnék akkor SEM ismétlem NEM csinálnák ilyeneket. Megvan a magam értékrendje. Én csak és kizárólag párkapcsolatot keresek. Nincs szükségem semmiféle alkalmi kapcsolatra, arra meg főleg nincs, hogy naponta több férfival létesítsek szexuális kapcsolatot. A te szavaiddal élve lehet, hogy egy álmot kergetek, de inkább maradjon egy álom az egész mint, hogy egy kiélt úgymond szex őrült legyek akiben semmi tartás és erkölcs nem szorult. Köszöntem a figyelmet
19/Feminin/Passzív
33@. Pedig sokaknál ez az évek óta szexnélküli társtalanság, csak otthon hokizás,némelyeknél még az önmaguk előtt is titkolt másság egyszer csak "robbani" fog!
Eddig sokan otthon szülőknél vagy kollégiumban,albérletben még ellengenek-eltengődnek pár évig,azt hiszik becsukják este a laptopot és ezzel vége,ők nem is melegek,....majd csak akad idővel lány is.
Ez tévedés! Semmi nem fog változni!
Idővel csak rosszabb lesz! A szexualitás évek múlva ki fog törni,mint egy láncra kötött tigris!
Akkor aztán a sok mízes-mázos,20 év körüli,romantikus álmokat szövögető és korrekt válaszokat a gyik-on beíró krapekok, pl.30 évesek lesznek és akkor aztán az eddigi virtuális szexelés otthon a hokizás az eddigi élő szex hiánya megbosszulja magát,higyjétek el!!
Akkor aztán az igényeiből,az eddigi félénkségéből az ürge lentebb fog adni és kényszeredetten el fog menni meleg helyekre!
.....és akkor rádöbben: Miért nem jöttem le előbb ide? Én ökör! Otthon hokiztam 8 évig és itt meg 10 perc alatt 2 pasit is találok!
Ha te így érzed teljesnek az életed, lelked rajta.
Viszont a sok orállal is összeszedhetsz mindenféle betegséget. Az egy dolog hogy mondjuk remélhetőleg gumival dugnak, de gondolom nem gumival szopatnak téged.
Pedig érdemes kipróbálni és elmenni egy éjszaka több pasival is! Mert az élmény így növekszik, az önbizalom nő!
Aki meg csak otthon nézi a tv-t, az életben sok mindenről lemarad.
Évek múlva rádöbben, de nagy félős,ökör voltam! Miért nem mentem el meleg helyekre.
Sokan kérdezték, hol vannak ilyen helyek Budapesten! Ez nem a reklám helye, de aki meg akarja ismerni az ilyen helyeket, a Neten a keresőben megtalálja.
Még mindig égnek áll a hajam, amilyen "romantikus" rózsaszín kérdéseket olvasok itt a gyik-on ebben a témában. Mint pl. Honnan tudom,hogy komoly kapcsolatot keres...és társai kérdések.
Úristen,ilyen mézes csöpögős élet a meleg világra nem jellemző. De már szerintem a heteróra sem, ha már túllépték a 30-at, ne adj Isten 40-et is. Akkor már az anyagiak,a házasságban már pl. váláskor ki mit hozott,mit tud bizonyítani..stb.
De maradjunk most csak a meleg témánál. Itt érzelmek nincsenek jórészt. Tessék,meg lehet nézni...lemész bizonyos helyre...belépsz,félsötét van..leülsz...és akkor már jöhet is a haddelhadd!! :))
Én mondom,baromi jó érzés. Duma nincs...kezek tapiznak,vetkőzés...száj kinyílik..ráborulás és sex 1000-el!! Utána az a megszokott, mindenki továbbmegy fapofával a teremből és megy 10perc múlva az új partner felé!
Ez így működik főleg. Rengeteg családos jön,az asszony otthon ő meg itt kefél. Sőt,inkább ez az általános főleg az idősebbeknél,hogy családja mindenkinek van,heteróként éltek és mondjuk jóval később tértek át erre az útra.
Szóval ilyen anti reális "szűzies" kérdéseket,amikor olvasom itt,akkor szőrnyűlködöm, mi vár ezekre a srácokra? Lehet még nem is voltak fiuval. Az élet realitása teljesen más.
legalább kérnél érte pénzt...ha ennyire élvezed legalább húzz hasznot belőle.
és nem ajánlom a kék szemfestéket. olyat a 60+-os nénik szoktak magukra kenni. használj valami nude színt vagy feketét. egy jó füstös szem a nyerő.
38.@. Igazad lehet a szemfesték ügyében. Épp tegnap kentem ki magam kék púder szerű porral,nem is festék az. Négyszögletes dobozban van,benne 4 db árnyalat porral,közte van egy kis ecset. De nem tudom a nők,hogy csinálják,ezzel a kis ecsettel kentem kékre. A fekete jobb lenne de az nincs itthon.
A fekete füstös,tényleg nyerő lehet. Az ajkaim meg maradhat a szokásos tűzpiros.
Pénzért azért nem merném csinálni,oda biztosan profibb cd vagy transzi kellene,profi sminkkel és márkás rucikkal.
Azért félreértés ne essék,nem egy csöves,ágrólszakadt ribinek nézek ki.Az ápoltság nagyon fontos,a kondíció,van kondigépem itthon,van szobabiciklim és rendes biciklim is 21sebességes.A testi lelki fittségre adni kell. A tartás fontos,főleg ha egy este van,amikor 10 pasi előtt fetrengek a padon,hajolok meg mozgatom a csípőm,amikor behatolnak.
Inkább az állkapcsom szokott begörcsölni az orálnál,ha hosszabb ideig tartom nyitva a szám. Tehát itt orálnál,nem a szopás időtartamában fáradok,hanem ha hosszabb ideig nagyra van nyitva a szám.
Olyan rúzst érdekes módon nem találtam még,ami nem kenődött volna szét a számon ill. a partner nemi szervén. Igaz,akciósakat vettem a szupermarkettben.
Végül is,combfix harisnyát,tűsarkú csizmát,bőrszoknyát,női polot vagy blúzt veszek fel,parókát,fülbevalót.
Önmagában a női ruha nem lenne elég a transzi érzéshez szerintem,mert ha egy sima hetero férfi beöltözne,akkor úgy járna benne,mint egy tégla,esetlenül,meg bukdácsolna a körömcipőben.
Nálam más érzés van. Ha beöltözöm,teljesen átszellemülök,átalakulok lelkileg nővé és a mozgásom is ehhez az érzéshez idomul.Ringatom a csípőm,mozgatom a seggem járás közben.
Úgyhogy ezt a cd dolgot itt csak azoknak a fiúknak ajánlom,akik eleve késztetést éreznek,hogy valamilyen színten nőként akarnak szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!