Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy éjszaka nem szexelek minimum 5 pasival, akkor hiányérzetem van. Ez elítélendő?
Eléggé hozzászoktam,hogy járok bizonyos szórakozóhelyekre,meleghelyekre.Átvettem az ottani szokásokat,hogy ha megvolt pl.a szex ott a pasival,akkor megyünk tovább másik terembe és ott megint új pasit keresünk.Ez így megy ott egyfolytában,ki meddig marad ott és kinek mennyi partnere akad,de ez a fő irányvonal.
Ha egy nap csak 1 vagy 2 pasival szexelek,akkor olyan "hiányérzetem"van.Mintha elmulasztottam volna valamit.
Komoly kapcsolatra nem is gondoltam eddig,egyszerűen kirázna a hideg még a gondolatától is! Állandó kapcsolat? Azt sem tudom mi az. Meg mint írtam is,ott nincs is senkinek komoly kapcsolata úgy láttam,nem csak nekem.
Mindig az új partner varázsa,az ismeretlenség,a sötét termekben a levetkőzés,térdelés,mindig síkosítás a sok orál szex,a különböző méretű farkak nyalása,bevétele a szánkba ez számomra az igazi örömforrás.
Van ezzel még így valaki?
16@. Jó a kérdésed! Először is nem vagyok kamu. A kérdésed másik részére,ha belegondolunk ilyen futó,alkalmi kapcsolatokba,amiben majdnem minden nap benne vagyok,honnan tudhatom én azt,hogy aki orálisan vagy análisan engem kielégít ill. szexel velem,az valójában meleg,biszex vagy hetero?
Hidd el,ezeken a helyeken nem sok duma van a szex előtt csak mindenkit az ösztönök vezérelnek.
Tehát aki velem szexel,az szinte bármelyik szexuális orientációhoz tartozhat,mert előtte ezt nem kérdeztem tőlük.
Jogos a felvetésed,hogy travira vagy cd-re kik is buknak?
Végül is sokan szeretik a hasonszőrűeket,mint én. Minél karcsúbb,minél nőiesebb,hosszú hajú,jó mozgású,ápolt nőies travit szinte majdnem mindenki szereti.Lehet akár meleg is (bár a sima natur melegek a saját nemüket szeretik). Biszexek is elfogadják. A heterók többsége is,de ez bővebb magyarázatra szorul....
Vannak idősebb heterók,akik egész életükben "boldog családban" éltek és pl.30 év után,a kapcsolatuk megkopott,ellaposodott. Felszedtek kilókat,mentális vagy anyagi téren leépültek. Otthon már problémáik vannak a szexben,netán évek óta nem volt otthon szex....és sorolhatnám napestig az okokat.
Namármost ezek a hapik,egyszer csak kíváncsiságból,kényszerből lejönnek ilyen helyekre,megnézik,kipróbálják és az esetek többségében rendszeresen lejárnak.
Vannak fiatalabbak,sokaknak van kommunikációs problémájuk,önbizalomhiányuk...stb. Évekig otthon küszködtek magányosan és egyszer csak ők is rákaptak az ilyen helyekre.
20@. Ha számokat írsz,megjegyzem,mint írtam is nekem egyetlen egy komoly kapcsolatom nem volt.Nem is igénylem. Olyan már volt,hogy szexeltem máskor is ugyanazzal mégegyszer vagy többször is.Hogyne, ilyenek vannak,mert az arcokat megismerjük ott. (már ha nem a sötétben van).
De jellemző, pl. az is,hogy szexelek egy pasival a félsötétben egy teremben mondjuk 20 percig és ha onnan kijövünk, elmegyünk egymás mellett szó nélkül,mintha semmi sem történt volna. Visszatérve a számokhoz,volt olyan alkalom,hogy egy éjszaka alatt 18 pasival szexeltem. De volt olyan is,hogy csak 1-el.
Itt most megint csak az én hozzáállásomat írom le a szexhez. Olvasom itt a gyik-on a kérdéseket és úgy gondolom, akik kérdeznek, nekik még nemigen volt dolguk fiúval.
Miért gondolom ezt? Egyszerűen, olyan nyálas,csöpögős szerelmi és érzelmi kérdéseket tesznek fel, hogy az eszem megáll!
Keresnek sokan komoly partnert és hasonló érzelmes dumával ún. „társat”. Higyjétek el, aki ilyet ír, bele se gondolt, hogy még ha az esetek többségében 1% esélye lenne rá hogy társat talál, akkor is mit jelenthet?
Belegondoltak, hogy utána milyen lenne az együttélés? Talán közös lakást vennének hitelre? ...és ott a szomszédaik mit szólnának ehhez?.....a szülők mit szólnának ehhez?....munkahelyen?
Vagy pedig titokba tartanák az ún. „szerelmemet” életük végéig?
Na, ugye hogy nem is egyszerű az egész?
A másik irreális dolog, hogy csak egy partnert akarnak sokan találni egész életükre?
Ez megint egy abszurd dolog a melegek körében. Tessék csak el kell menni bizonyos szórakozóhelyekre és ott meg lehet látni a valóságot! Ahogy én is szoktam ott szexelni, ugyanúgy teszi ott mindenki. Ha egy partner megvolt, kis pihenő, pár perc, én szoktam a mosdóba is menni és utána irány a következő partner.....
Ez így működik, persze 22 évesen, semmi tapasztalattal az ember olyan, hogy egészen mást képzel el, romantikusan bájcsevegve....stb.
Az élet valósága nem ilyen. Félsötét termekben, no duma, térdelek, vetkőzöm......
Ne haragudj de az én értékrendembe ez nem fér bele. De kinek mi... Csinálj azt ami neked jól esik és ne azt amit mások elvárnak tőled.
De aztán ne lepődj meg ha valami betegséget elkapsz
A valosag nemolyan amilyennek te leirod, mar bocs de ez max a "te valosagod" a romantika, szerelem, egyutteles ugyanugy lehetseges es van is a melegek vilagaban, azert mert te egy ninfoman transzi vagy aki keptelen erzelmi kotelekeket kialakitani nemkell azt terjeszteni itt es akarhol hogy a melegek vilaga csupa szex es semmi ertelem. De igen pontosan ezert itelik el a normalis melegeket is es titulaljak olyannak aki mindeneste massal van, mert te nemcsak csinalod de meg terjeszted is h ez a normalis, ez a valosag. En nem itelkezem, azert ha az ember neleg legalabb toleransabb a massaggal, eza te dolgod kedves kerdezo, viszont ne osztd a hulyeseget miszerint ez a valosag.
- Egy boldog parkapcsolatban elo meleg fiu-
18/F/m
Azon gondolkozom, hogy miért nem mentem el régebben ilyen príma meleg helyekre?
Helyette csak otthon hokiztam partner nélkül.Higyjétek el,aki ebben a cipőben jár,otthon ül egyedül,nem szexel pasikkal....sokat veszít az életben.
Abba ne bízzon senki,hogy idővel jobb lesz vagy valami változik!
Semmi nem fog változni az életében,a pasik nem fognak becsengetni hozzá!
Nem kell rettegni,meg kell nézni a Neten a címet,megnézni mi szímpatikus, el kell menni és ott csak ennyit kell mondani:
-Sziasztok! Egy jegyet kérek!
Kezedbe nyomják,higyjétek el nem egy égbekiáltó összeg (van ahol belépő sincs,csak italfogyasztás),bemész és leülsz figyeled mi hogy működik!
Kész, ennyi!
.....sokan szerintem nem merik ezt a lépést megtenni.Helyette,romantikus álmokat szövögetnek otthon szexelésről és magukban hokiznak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!