Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy éjszaka nem szexelek minimum 5 pasival, akkor hiányérzetem van. Ez elítélendő?
Eléggé hozzászoktam,hogy járok bizonyos szórakozóhelyekre,meleghelyekre.Átvettem az ottani szokásokat,hogy ha megvolt pl.a szex ott a pasival,akkor megyünk tovább másik terembe és ott megint új pasit keresünk.Ez így megy ott egyfolytában,ki meddig marad ott és kinek mennyi partnere akad,de ez a fő irányvonal.
Ha egy nap csak 1 vagy 2 pasival szexelek,akkor olyan "hiányérzetem"van.Mintha elmulasztottam volna valamit.
Komoly kapcsolatra nem is gondoltam eddig,egyszerűen kirázna a hideg még a gondolatától is! Állandó kapcsolat? Azt sem tudom mi az. Meg mint írtam is,ott nincs is senkinek komoly kapcsolata úgy láttam,nem csak nekem.
Mindig az új partner varázsa,az ismeretlenség,a sötét termekben a levetkőzés,térdelés,mindig síkosítás a sok orál szex,a különböző méretű farkak nyalása,bevétele a szánkba ez számomra az igazi örömforrás.
Van ezzel még így valaki?
A szórakozóhelyek mellett szoktam találkozni traviként pasikkal vagy lakásukon vagy pakban. (mindezt persze pénz nélkül, a félreértések elkerülése végett).
Van egy köztudottan erre alkalmas hely Pesten és sokan azt mondták, hogy őrült vagyok,hogy éjszaka oda merészkedem.
Biztos igazuk van,de valahogy bennem akkor dolgozik az adrenalin, a veszélyérzet,az új partner és az új szex varázsa. Használok rusht is ha van, aki tudja milyen érzés,annak nem kell elmagyarázni. Ilyenkor a bokroknál szoktam beöltözni és egyeztetett helyre megyek.
A sötétben meg kell nézni hova lépek,mert sokszor bukdácsoltam. Képzeljétek el, a körömcipővel lépkedni milyen a padkán, meg a fűben. Van,aki kocsijában vár,de van aki másutt. Talikor szöveg nincs,még köszönés sem! Csak a sima ösztönök, tapizás, csókolózás..ha van, térdelés,....
Úgyhogy, ha visszagondolok pár évvel ezelőtti énemre,amikor félősen csak otthon ütögettem a billentyűt,meg csak hokiztam....szánakozva nézek vissza magamra.
Egyébként mindenkinek ajánlom,aki még nem volt ilyen meleg helyeken, nyugodtan menjen el! Semmi bántódása nem lesz! Azért ennyire extrémen ne menjen bele, mint jómagam szoktam csak mégis lépjen,mert biztosan vannak otthon még magányos srácok akik félnek.
És mikor alszol? :D
Komolyra fordítva a szót, hányszor írod még ki ezt a kérdést? Menj, azt csináld ha neked jól esik.
Ez akkora egy kamu. Én se vagyok szendeszűz, és nagyon jól ismerem az ilyen helyeket, meg a pesti éjszakát, de ilyen helyet, ahol MINDEN NAP min. 5 sráccal szexelni lehetne, én nem ismerek. Pláne traviként xD Hagyjuk már...
20/F
13@. Nem tudom Te hova jársz,de 5 pasi egy éjszaka alatt bőven akad.Van,amikor 2 óra hossza alatt is,de ez a személyek számától,szerencsétől és hangulatomtól is függ.(helyeket nem írok,mert ez nem a reklám helye).
14@. Nem állítom én be agyatlan k@váknak én a melegeket.Ilyet egy szóval sem írtam. Pusztán az én személyes életérzésemet,identitásomat,szexuális szokásaimat írtam le.
Mert én is olyan voltam,mint itt jópár sorstársam.Félős,félszeg,bátortalan hokizós voltam.Aki még a saját identitásával sincs tisztában.Azt hittem ez bűn,azt hittem szégyen ha beöltözöm nőnek, meg egyáltalán csak később jöttem rá,hogy traviként beöltözve milyen is az igazi szexelés.Kibővítve ez extrém helyekkel,termekkel,szórakozóhelyekkel.
A ligetet nem ajánlom,viszont mozikat,bárokat igen,és ahol be lehet öltözni ott mindenki kiélheti vágyait és utat engedhet saját szexualitása vágyai kiteljesedése irányában.
Ha valakit érdekel,nézze meg: A Dán lány című filmet! Akkor már mindent tisztábban fog látni.
(nálam speciel szó sincs ilyen nem átalakításról,jó ez nekem így fiúként,alkalomadtán beöltözve,ez adja meg igazán a fűszert,az izgalmat a szexeléshez).
Egy pöttyet kiakadtam :D
Figyi, azt csinálsz amit akarsz, nem a mi dolgunk. Persze van aki elítél és van aki nem, de ha te szereted csinálni, akkor hajrá! :D
18/F
ha neked így jó és nem félsz,hogy összeszedsz valamit amit később továbbadsz ami nem elképzelhetetlen akkor nincs vele probléma.
de ha nekem adnál valami komolyabb problémát ugy megvernélek,hogy annak is örülnél ha maradna szád,nem hogy bele is tenne valaki valamit.
Már ne is haragudjál de semmi rálátásod nincs arra vonatkozóan hogy ő miért kapta el.
Ehhez elég ha valakiben megbízol aztán meg kiderül hogy akiben megbíztál az fertőz,úgy hogy még saját maga sem tud róla.
Na ilyen férgekkel van tele a pesti éjszaka. nem is tudják magukról hogy fertőzöttek és ennek ellenére folytatják a dolgot.
Ma már Bp-en régen nem amiatt fertőződik meg valaki hogy sokat alkalmizik gumi nélkül. Egyre több olyan fertőzött van aki kapcsolatban kapja el, de nagyon sok srácot beginaznak a szaunaban és úgy dugják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!