Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy éjszaka nem szexelek minimum 5 pasival, akkor hiányérzetem van. Ez elítélendő?
Eléggé hozzászoktam,hogy járok bizonyos szórakozóhelyekre,meleghelyekre.Átvettem az ottani szokásokat,hogy ha megvolt pl.a szex ott a pasival,akkor megyünk tovább másik terembe és ott megint új pasit keresünk.Ez így megy ott egyfolytában,ki meddig marad ott és kinek mennyi partnere akad,de ez a fő irányvonal.
Ha egy nap csak 1 vagy 2 pasival szexelek,akkor olyan "hiányérzetem"van.Mintha elmulasztottam volna valamit.
Komoly kapcsolatra nem is gondoltam eddig,egyszerűen kirázna a hideg még a gondolatától is! Állandó kapcsolat? Azt sem tudom mi az. Meg mint írtam is,ott nincs is senkinek komoly kapcsolata úgy láttam,nem csak nekem.
Mindig az új partner varázsa,az ismeretlenség,a sötét termekben a levetkőzés,térdelés,mindig síkosítás a sok orál szex,a különböző méretű farkak nyalása,bevétele a szánkba ez számomra az igazi örömforrás.
Van ezzel még így valaki?
A tüzelő szukában lehet valami.Mindjárt leírom,hogy értem.
Sokáig olyan voltam,hogy otthon csak fantáziáltam,hokiztam.Élőben no szex. Így telt múlt az idő,sulit már kijártam és nem volt partner. Egyszer csak próbaként kipróbáltam a orált,hát nemigen volt jó élmény,tudjátok a bűntudatot meg hasonlókat akartam bebeszélni magamnak,hogy nem is vagyok meleg...meg majd elmúlik...
Hát nem múlt el,nő nem akadt.Még párszor kipróbáltam fiuval és egyre jobban megtetszett. De,...éreztem hogy valami hiányzik. Rájöttem,hogy ha beöltözöm nőnek,harisnya,tűsarkú,paróka...stb ez egy más dimmenzióba röpít és bizsergés,öröm fut át rajtam,mintha teljesen nő lennék.
Utána meg mi lenne így szexelni pasikkal? Ez lenne az igazi! Ki is próbáltam és ez messzemenőleg jobb élményt adott,mintha simán naturban szexelnék fiúval.
Azóta,így traviként is szexelek azokon a helyeken,ahol ez elfogadott. Ez mellett meg imádom ha utcalányként kezelnek! Ha erőszakosan mélytorkoztatnak,meg ha szex közben így is beszélnek velem.
Persze nem minden helyen öltözöm be,de ha megteszem,ismétlen mintha egy fokozattal feljebb lépnék a szex terén és nagyobb örömöt is ad.
Felfedeztem a szórakozóhelyeket,meleg helyeket és rádöbbentem: Miért is nem jöttem előbb? De hisz itt is emberek vannak,nem kell itt beparázni.
Azóta elég sűrűn jövök,ha megtehetem.Az a félős,félszeg,hokizó fiúból a pesti éjszaka kihozta belőlem a "vadmacskát"! Ha sikerül beöltöznöm,akkor az aznapi sminkem,tűzpiros rúzs az ajkaimon,a kék festék a szemeimem úgy megy szét a dörzsöléstől a sok spermától,hogy néha magamra sem ismerek a tükör előtt!
Hozzáteszem, minden partner után a mosdóba megyek és a tisztaságra,higéniára nagy súlyt fektetek! Tehát a következő partner már megint egy tiszta,ápolt,illatos travit kap személyemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!