Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » LMBTQ-nál mit jelent a Q jelzés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LMBTQ-nál mit jelent a Q jelzés?

Figyelt kérdés
Meg a definíciója érdekel, hogy mi is az a Q?

2016. júl. 9. 11:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Queer ha jól tudom, de az irányultságot nem, hogy pontosan ők mit szeretnének.
2016. júl. 9. 11:39
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
2016. júl. 9. 11:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudom mit jelent a Q jelzés! A 2-es válaszoló által közölt linken sem találtam Q szexualitást! Vajon mit jelenthet?
2016. júl. 9. 11:47
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Lesbian

G

Gay

B

Bisexual

T

Transgender

Q

Queer or Questioning

2016. júl. 9. 11:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Jaj nekem 4-es válaszoló! Q

Queer or Questioning nevet megtaláltam, de mit jelent?

Talán majomra izgul vagy mi a túrót jelent?

2016. júl. 9. 11:56
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

Miért nem tudsz magadtól rákeresni?

[link]

2016. júl. 9. 12:06
 7/14 anonim ***** válasza:
65%

"LMBT, LMBTQIA, LMBT+ (angolul: LGBT)

Mozaikszó: Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű

Gyűjtőfogalom az olyan emberekre, aki heteroszexuálistól és ciszneműtől eltérő szexuális orientációval és nemi identitással rendelkeznek. 1990-es években vált használatossá amerikában az LMB, mint rövidítés, amely később kibővült további betűkkel. (Transznemű, Queer, Interszexuális, Aszexuális) Napjainkban csak LMBT+ként használjuk, de egyre elterjedtebb a GSRM fogalom is, amely a nemi, szexuális és romantikus kisebbségekre utal." Bemásolom: A linken megtalálhattad volna ha elolvasod.

2016. júl. 9. 12:09
 8/14 A kérdező kommentje:

Még mindig nem tudom mit jelent sajnos!

Félreértés ne essék, tudom mi a:Leszbikus,meleg,biszex,transznemű szavak jelentését, de mi jellemzi a Q

Queer or Questioning-ot? Ők mire vagy kikre izgulnak, illetve mi a definíciója?

2016. júl. 9. 12:18
 9/14 anonim ***** válasza:
98%
A queer azt jelenti: más, a megszokottól eltérő, kívülálló. Továbbá összefoglaló szó minden személyre, aki nem heteroszexuális, vagy nem cisznemű. Én így tudom, remélem jól.:D
2016. júl. 9. 12:23
 10/14 anonim ***** válasza:
95%
#9-es vagyok. Vagyis az lmbtia emberek összefoglalva mind "queer-ek". Remélem segített a válasz.:)
2016. júl. 9. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!