Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy leszbikus divat? Értem ezalatt például egy időben a gyűrű a hüvelykujjon volt ilyen. Amolyan egyértelmű jelzés a leszbi lányok közt hogy itt "zöld" a jelzés a lányoknak?
Mindenek előtt tisztázzuk, én srác vagyok, szóval akkor nyilván adódik a kérdés hogy mi a nyavaját keresek itt...
Egy kis segítséget az ellenfél csapatától :)
Arra gondolok hogy van egy bizonyos hajviselet ami számomra több lett mint gyanús. Ez pedig a zöld vagy rózsaszín melír csík a hajban, és ezen csajok többsége amikor beszélgetünk rendre bedobja a "bocs leszbi vagyok" kártyát. Számszerint ez 5 alkalommal történt velem :(
Nagyban könnyítené a helyzetem, és nem zargatnék sok helyesédes bár leszbi csajt.
Nos most akkor kettő dolog lehetséges :D
vagy peches vagyok és nem tudok csajozni és ez egy alap lekoptató szöveg
vagy a zöld/rózsaszín melír csík leszbidivat?
Üdvözlet
Tudtommal az a 90es évek vége volt, amikor a színes frufru volt nagyon meleg.
Mostanság a kockás ing, a hátra csapott sapka, az ing, a kiborotvált haj az ami ilyen.
Nekem egy jó barátom mesélte, hogy egy ismerőse aki lány jár mindig úgy, hogy meleg pasikkal jár... akiknek ő segített rájönni, hogy melegek... szóval gondolom őt is bevonzzák az olyan tulajdonságok és lehet téged is.
Én senkit sem koptattam még le ezzel a szöveggel, de állítólag sok ilyen akad, szóval passz.
Hahaa :D Melìr csìkot alàìrom saját példámm :)
Szóval van rá esély, hogy pont kifogtad.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!